"Όταν φεύγουν τα σύννεφα" της Άννας Γαλανού

Χριστίνα και Αλέξης. Εκείνη, πασίγνωστη τηλεπαρουσιάστρια, εκείνος, πλούσιος επιχειρηματίας. Η ευτυχία αποτελεί κενό γράμμα στη σχέση τους και οι διαδρομές τους ακολουθούν διαφορετικές κατευθύνσεις. Ένα ζευγάρι με πολλά μυστικά. Καθένας τους κουβαλά το δικό του σκοτεινό παρελθόν. Αρκεί μια στροφή της μοίρας για να τους φέρει αντιμέτωπους με το πεπρωμένο τους.
Κώστας. Τρυφερός, ρομαντικός και βαθιά ερωτευμένος με τη Χριστίνα. Ένας από επιλογή μοναχικός άνθρωπος με μεγάλες ευαισθησίες, που ψάχνει την αληθινή αγάπη. Ένας άντρας που οι περιστασιακοί έρωτες δεν τον αφορούν.
Ελίνα. Η γυναίκα που κάνει τη μεγάλη ανατροπή στην πλοκή της ιστορίας. Όταν εμφανίζεται στο προσκήνιο, όλα αλλάζουν αμέσως. Φανή. Η μητέρα της Χριστίνας και λυδία λίθος της ιστορίας.
Άραγε κάποια πράγματα έρχονται τυχαία στη ζωή μας ή μια ανώτερη δύναμη τα φέρνει στον δρόμο μας; Μπορεί το πεπρωμένο να κινεί τα νήματα του σύμπαντος, να καθοδηγεί τις ζωές μας και να χαράζει το μέλλον μας; Πόσο δύσκολο είναι να του ξεφύγει κανείς; Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος όταν διεκδικεί την αληθινή αγάπη;
Οι πέντε ήρωες του βιβλίου ακολουθούν μονοπάτια που ποτέ δεν είχαν φανταστεί. Όλοι γράφουν τις ιστορίες τους, σε πρώτο πλάνο, Όταν Φεύγουν τα Σύννεφα.

"Η επιτυχία βήμα βήμα: Πώς να φτάσεις από εκεί που βρίσκεσαι, εκεί που θέλεις" του Jack Canfield

Από την πρώτη του έκδοση πριν από µία δεκαετία, ο πρακτικός αυτός οδηγός έχει αναδειχθεί σε κλασικό βιβλίο που έχει εµπνεύσει και βοηθήσει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους να κατακτήσουν την επιτυχία.
Σε αυτή τη µοναδική επετειακή έκδοση της Επιτυχίας Βήµα Βήµα, που πούλησε περισσότερα από 500.000 αντίτυπα, ο Jack Canfield, συνδηµιουργός της εξαιρετικής best seller σειράς Βάλσαµο για την Ψυχή, στρέφεται στις αρχές που έχει µελετήσει, διδάξει και εφαρµόσει στη ζωή του για πάνω από σαράντα χρόνια, σε έναν πρακτικό οδηγό που θα εµπνεύσει και θα βοηθήσει οποιονδήποτε φιλοδοξεί να φτάσει από εκεί που βρίσκεται, εκεί που επιθυµεί.
Η Επιτυχία Βήµα Βήµα θα σας διδάξει πώς να αυξήσετε την αυτοπεποίθησή σας, πώς να αντιµετωπίζετε τις καθηµερινές προκλήσεις, πώς να δώσετε πάθος και σκοπό στη ζωή σας και πώς να πραγµατοποιήσετε όλες σας τις φιλοδοξίες. Το βιβλίο αυτό, που δεν αποτελεί απλώς µια συλλογή από έξυπνες ιδέες, επεξηγεί τις 67 ανεξίτηλες αρχές και πρακτικές που χρησιµοποιούν οι πιο επιτυχηµένοι άνθρωποι του κόσµου. Εφαρµόστε καθηµερινά όλες αυτές τις αρχές και µεταµορφώστε τη ζωή σας πέρα από τα πιο ευφάνταστα όνειρά σας!

"Η γυναίκα με το μυστικό" της Sophie Hannah

Νομίζεις πως θες να μάθεις ένα μυστικό;
Ξανασκέψου το…
Κολλημένη στην κίνηση, η Νίκι Κλέμεντς βλέπει από μακριά κάποιον που ήλπιζε πως δεν θα ξανάβλεπε ποτέ στη ζωή της. Για να τον αποφύγει, κάνει μία αναστροφή και ξεφεύγει. Έτσι πιστεύει, τουλάχιστον. Γιατί την επόμενη ημέρα ανακρίνεται για πιθανή εμπλοκή στον φόνο του Ντέιμον Μπλάντι, ενός αμφιλεγόμενου αρθρογράφου.
Η Νίκι αδυνατεί να απαντήσει στις ερωτήσεις που της θέτουν οι επιθεωρητές. Δεν ξέρει για ποιο λόγο ο δράστης χρησιμοποίησε το μαχαίρι του με τέτοιο παράξενο τρόπο ή γιατί έγραψε «ΟΧΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΝΕΚΡΟΣ» στον τοίχο του Μπλάντι. Αλλά δεν μπορεί να εξηγήσει και γιατί έκανε εκείνη τη μοιραία αναστροφή την ημέρα του φόνου, δίχως ταυτόχρονα να αποκαλύψει το μυστικό που θα καταστρέψει τη ζωή της. Επειδή, αν και η Νίκι δεν είναι ένοχη για τη δολοφονία, δεν είναι ωστόσο καθόλου αθώα…

"Το αγόρι που δεν ήταν εκεί" του Martin Pistorius

Τον Ιανουάριο του 1988 ο Μάρτιν Πιστόριους, δώδεκα χρόνων, αρρώστησε. Πρώτα σταµάτησε να µιλά και στη συνέχεια έπαψε να τρώει. Έπειτα άρχισε να χάνει τις αισθήσεις του και την επαφή του µε το περιβάλλον. Οι γιατροί δεν γνώριζαν τι συνέβαινε. Μέσα σε δεκαοχτώ µήνες είχε καθηλωθεί σε αναπηρικό καροτσάκι, αδυνατώντας να µιλήσει.
Οι γονείς του Μάρτιν πληροφορήθηκαν πως, εξαιτίας µιας άγνωστης ασθένειας, ο γιος τους είχε πια το µυαλό ενός βρέφους και λιγότερο από δύο χρόνια ζωής. Ο Μάρτιν άρχισε να µένει σε ιδρύµατα για παιδιά µε αναπηρίες βαριάς µορφής. Το άγχος και ο πόνος συντάραξαν τον γάµο των γονιών του, καθώς και την οικογένειά του. Το αγόρι τους είχε χαθεί. Έτσι νόµιζαν, τουλάχιστον.
Μέσα σε αυτές τις σελίδες, οι αναγνώστες βλέπουν την αντοχή του γονιού, τις συνέπειες µιας λανθασµένης διάγνωσης, τη βία στα χέρια άκαρδων νοσοκόµων και την αντοχή του προδοµένου από το ίδιο του το σώµα Μάρτιν. Παρακολουθούµε επίσης µια ζωή που δηµιουργήθηκε ξανά, την αρχή µιας νέας επιχείρησης και µιας νέας αγάπης – και όλα αυτά, από µια αναπηρική καρέκλα. Η ανάδυση του Μάρτιν από το σκοτάδι του µας προκαλεί να δούµε µε άλλο µάτι τη ζωή µας και να παλέψουµε για ένα καλύτερο αύριο για εµάς αλλά και για τους άλλους.
Το Αγόρι που δεν ήταν εκεί είναι η συγκινητική ιστορία της επιστροφής ενός αγοριού στη ζωή µέσα από τη δύναµη της αγάπης και την πίστη.

"Bad Kitty - Να τα εκατοστίσεις" του Nick Bruel

ΕτοιμαστεΙτε για Πάρτι!
ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ KITTY, κι εκείνη κάνει μια ευχή: να πάρει ένα ξεχωριστό δώρο. Αλλά, αν δεν το πάρει, τα πράγματα θα είναι άσχημα για τους καλεσμένους της. Η λίστα των καλεσμένων περιλαμβάνει τη Φλύαρη Γατούλα, τον Παράξενο Γατούλη, τον Βρομερό Γατούλη και τα υπόλοιπα «φιλαράκια» της από τη γειτονιά. Και μην ξεχάσετε τον Θείο Μάρεϊ και το Κακόμοιρο Σκυλάκι!









"Bad Kitty - Ο θείος Μάρεϊ" του Nick Bruel

Ο χειρότερος εφιάλτης μιας νταντάς κατοικιδίων !
ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΑΧΗ! Οι ιδιοκτήτες της Κίττυ την άφησαν μαζί με το Σκυλάκι για μια βδομάδα στον καλό θείο Μάρεϊ, που ανέλαβε τον ρόλο της νταντάς των κατοικιδίων. Πώς θα επιβιώσει ο θείος; Θα καταφέρει να βγει ζωντανός από εκεί μέσα;