Μετά από 12 χρόνια κοινής συμβίωσης και μόλις 2 χρόνια γάμου, η Angelina Jolie και ο Brad Pitt χωρίζουν, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το ΤΜΖ. Πολλές φορές μέσα στην διάρκεια αυτών των χρόνων έχουν γίνει αναφορές σε χωρισμό του ζευγαριού, ωστόσο, πρώτη φορά μπορούμε να πούμε πως αποτελεί τετελεσμένο γεγονός.

Η δημοφιλής ηθοποιός φέρεται να κατέθεσε, μέσω του δικηγόρου της, αίτηση διαζυγίου χθες, επικαλούμενη «αγεφύρωτες διαφορές», ζητώντας μάλιστα την επιμέλεια των έξι παιδιών τους, με δικαίωμα του Pitt για επίσκεψη, πράγμα που φανερώσει πως η Jolie δεν επιθυμεί να έχει με τον πρώην σύζυγό της την κοινή φυσική επιμέλεια των παιδιών, παρά μόνο τη νομική.

Άνθρωποι από τον κύκλο του ζευγαριού αναφέρουν πως ο λόγος που ο Jolie οδηγήθηκε στην απόφαση αυτή, δεν είναι άλλος από την διαφωνία της με τον τρόπο που ο Pitt συμβάλει στην ανατροφή των παιδιών τους, χρησιμοποιώντας μεθόδους που την έχουν αναστατώσει ιδιαίτερα. Τα σχόλια αυτά βάζουν τέλος και στις φήμες περί τρίτου προσώπου στην σχέση του ζευγαριού, που εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορούσαν στα διάφορα έντυπα. 

Την είδηση της κατάθεσης του διαζυγίου επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος της 41χρονης ηθοποιού, τονίζοντας πως η ίδια δεν επιθυμεί να προβεί σε δηλώσεις και πως ζητάει να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα της οικογένειά της αυτή την χρονική στιγμή.