Annabelle: Creation
Τρόμου
Διάρκεια: 109'

Η περίληψη:
Είκοσι χρόνια μετά τον τραγικό χαμό του μικρού τους κοριτσιού, ένας κουκλοποιός και η σύζυγος του καλωσορίζουν μια καλόγρια και μερικά κορίτσια από ένα ορφανοτροφείο στο σπίτι τους. Αλλά η δαιμονισμένη κούκλα του κουκλοποιού, η Annabelle, βάζει στο μάτι τα κορίτσια, και το καταφύγιο τους γίνεται επίγεια κόλαση.



Victoria & Abdul - Βικτώρια & Αμπντούλ
Βιογραφική
Διάρκεια: 102'

Η περίληψη:
Δεκαετία του 1880. Κατά τα τελευταία χρόνια της βασιλείας της Βικτόρια, ο Abdul Karim, ένας νεαρός γραφιάς, αφήνει την Ινδία για να παραστεί στο χρυσό ιωβηλαίο της βασίλισσας. Αυτό που δεν περίμενε ήταν ότι θα γνωρίσει την εύνοια της ίδιας της Victoria. Καθώς η τελευταία αμφισβητεί τους περιορισμούς της επί έτη κυριαρχίας της, οι δυο τους διαμορφώνουν μια αταίριαστη όσο και αφοσιωμένη συμμαχία, η οποία άμεσα κάνει τον κύκλο της να μπει στη διαδικασία να προσπαθήσει να καταστρέψει. Καθώς η φιλία βαθαίνει ακόμα περισσότερο, η βασίλισσα αρχίζει να βλέπει τον εξελισσόμενο κόσμο με άλλα μάτια, και με χαρά αναμορφώνει τον ανθρωπισμό της.



The sense of an ending - Ένα κάποιο τέλος
Δραματική
Διάρκεια: 108'

Η περίληψη:
Ο Tony Webster, διαζευγμένος και συνταξιούχος, διάγει μια ασκητική και σχετικά ήσυχη ζωή. Μια ημέρα, μαθαίνει ότι η μητέρα της φίλης του από την εποχή του πανεπιστημίου, της Veronica, άφησε στη διαθήκη της ένα ημερολόγιο που κρατούσε ο καλύτερος του φίλος, ο οποίος έβγαινε με τη Veronica ακριβώς μετά τον χωρισμό της με τον Tony. Ο Tony αποζητά να βρει αυτό το ημερολόγιο, που τώρα έχει η Veronica, αναγκάζοντας τον να επισκεφτεί εκ νέου τις ραγισμένες αναμνήσεις των παλιών φίλων του και του νεότερου εαυτού του. Καθώς σκάβει βαθύτερα στο παρελθόν, όλα έρχονται ξανά πίσω: η πρώτη του αγάπη, η σπασμένη του καρδιά, η απάτη, το μετάνιωμα, η ενοχή.



The glass castle - Γυάλινο κάστρο
Δραματική
Διάρκεια: 127'

Η περίληψη:
Ένα κορίτσι μεγαλώνει σε μια δυσλειτουργική οικογένεια που βρίσκεται συνεχώς καταδιωκόμενη από το FBI. Ζώντας στη φτώχια, μεγαλώνει υπό την καθοδήγηση του μέθυσου αλλά ευφυή πατέρα της, που την ξεγελάει με μαγικές ιστορίες για να κρατάει το μυαλό της μακριά από την όλη οικογενειακή φουρτούνα, και μια εγωίστρια και αντικομφορμίστρια μητέρα που δεν σκοπεύει να μεγαλώσει μια οικογένεια, μαζί και με έναν αδελφό και δύο αδελφές. Όλοι μαζί φροντίζουν ο ένας τον άλλον καθώς ωριμάζουν σε ένα ανορθόδοξο ταξίδι που δεν είναι άλλο από την οικογενειακή τους ζωή.



Pikadero - Πικαδέρο
Δραμεντί
Διάρκεια: 98'

Η περίληψη:
Οι αποτυχημένες προσπάθειες ενός ζευγαριού στη χώρα των Βάσκων να βρει έναν χώρο για να ζήσουν τον έρωτα του («πικαδέρο» είναι μια ισπανική λέξη που αναφέρεται σε δημόσιους χώρους που πηγαίνουν οι εραστές που δεν έχουν δικό τους σπίτι), καθώς όπου κι αν βρεθούν κάποιος ή κάτι θα τους διακόψει.



Inhebek Hedi - Η ιστορία του Hedi
Κομεντί
Διάρκεια: 88'

Η περίληψη:
Ο Hedi είναι ένα απλός νέος άνθρωπος. Δεν είναι ιδιαίτερα ομιλητικός και δεν περιμένει από τη ζωή του περισσότερα από όσα ήδη του έχει φέρει. Απλά, δέχεται τις καταστάσεις όπως αυτές του έρχονται. Έτσι, αφήνει και την απολυταρχική του μητέρα να του κανονίσει τον γάμο του με την Khedija. Αφήνει το αφεντικό του να τον στείλει σε ταξίδι στη Μαχντιά, την ίδια βδομάδα που παντρεύεται, αλλά και τον αδελφό του, που ήρθε από τη Γαλλία ειδικά για τον γάμο, να του υπαγορεύει το πώς να φέρεται. Στη Μαχντιά, γνωρίζει τη Rym, η οποία εργάζεται σε ένα παραθαλάσσιο ξενοδοχείο που χάνει τους τουρίστες του. Εντυπωσιασμένος από τον ξέγνοιαστο χαρακτήρα της, την ερωτεύεται. Αλλά οι ετοιμασίες του γάμου προχωρούν και για πρώτη ίσως φορά, ο Hedi πρέπει να πάρει μια σοβαρή απόφαση.