Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή το νέο βιβλίο της Κατερίνας Ανωγιαννάκη


το Σάββατο, 03 Μαρτίου 2018, στις 12:30μ.μ., στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα).

Μήπως έχεις μια φίλη που τη λένε ΧΑΡΑ, σιχαίνεται το μπρόκολο, τα ροζ τσιμπιδάκια, τις χτένες και τα φουστανάκια με λουλούδια; Όχι; Σίγουρα; Έχω πολλά να σου πω για τη Χαρά! Παράξενο πλάσμα... Λίγο διαφορετικό από μένα ή από σένα. Ή λίγο ίδιο με μένα και σένα, ποιος ξέρει! Η συγγραφέας Κατερίνα Ανωγιαννάκη περιμένει τους μικρούς της φίλους σε μια παρουσίαση – θεατρική αφήγηση του νέου της βιβλίου. Ελάτε και εσείς να γνωρίσετε ένα κορίτσι που προσπαθεί να αποδεχτεί τον εαυτό του σε μια κοινωνία που τα κοινωνικά πρότυπα καθορίζουν τη ζωή μας.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Για παιδιά από 8 ετών
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr
___________________________________________________________________________________


Ο IANOS και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο της Δάφνης Βλουμίδη


το Σάββατο, 03 Μαρτίου 2018, στις 11.00π.μ., στον Παιδικό ΙΑΝΟ (Σταδίου 24, Αθήνα).

Ο Κιλόμπο, ο βρόμικος ελεφαντάκος έρχεται στον ΙΑΝΟ για να τον γνωρίσετε! Όταν πρώτη φορά τον συνάντησε η συγγραφέας στη Μυτιλήνη, ο Κιλόμπο ξεκουραζόταν μόνος του στη σκιά ενός πεύκου, ενώ γύρω του έπαιζαν, έτρεχαν, φώναζαν, μιλούσαν σε ακαταλαβίστικες γλώσσες ένα σωρό παιδάκια, που λίγες μέρες πριν είχαν φτάσει από άλλες χώρες. Την πρώτη αυτή συνάντηση με τον Κιλόμπο θα μας διηγηθεί η ίδια η συγγραφέας Δάφνη Βλουμίδη.

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Για παιδιά από 4 ετών
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
___________________________________________________________________________________


Τα PUBLIC και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή τα βιβλία της σειράς

του Ίνγκο Ζίγκνερ

το Σάββατο, 03 Μαρτίου 2018, στις 12.00μ.μ., στο Public, στο The Mall Athens (Ανδρέα Παπανδρέου 35), στο Μαρούσι.

Αν είσαι γενναίος και σου αρέσει η περιπέτεια, έλα να ζήσουμε μαζί μερικές από τις παράξενες περιπέτειες του δράκου Καρύδα. Τι συνέβη στην εκδρομή του κυρίου Μπρόκολου στη χώρα των φυτών; Ποιος είναι ο Μπόμπι από τον πλανήτη Λευκαρίτη; Πώς αναγνωρίζει κανείς ένα παπιολούλουδο; Τι είναι το γνωσόφωνο; Η ομάδα «Δον Κιχώτες» σε περιμένει. Βάλε άνετα ρούχα, χοντρές κάλτσες, φόρα την καλύτερή σου διάθεση και έλα να φτάσουμε από το σχολείο του δράκου Καρύδα έως το διάστημα!

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ!
Για παιδιά από 5 ετών
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
___________________________________________________________________________________


Τα PUBLIC και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή τα βιβλία της νέας σειράς «Πίκο και Λόλα» της Λίνας Σωτηροπούλου


το Σάββατο, 03 Μαρτίου 2018, στις 12.00μ.μ., στο Public Περιστερίου (Εθνικής Αντιστάσεως 27).

Ο Πίκο και η Λόλα είναι δυο φίλοι κολλητοί. Είναι χαρούμενοι και γελαστοί. Όνειρα κάνουνε παρέα, πάνε εκδρομές, περνάνε ωραία. Η συγγραφέας Λίνα Σωτηροπούλου θα μας αφηγηθεί τις περιπέτειες του Πίκο και της Λόλας. Ελάτε και εσείς να τους γνωρίσετε, να μοιραστούμε τα όνειρά τους και να κάνουμε σχέδια μαζί τους!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Για παιδιά από 3 ετών
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
___________________________________________________________________________________


Τα βιβλιοπωλεία ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή τα βιβλία της Τζούλια Ντόναλντσον


το Σάββατο, 03 Μαρτίου 2018, στις 12.00μ.μ., στον Ευριπίδη στη Στοά (Ανδρέα Παπανδρέου 11, Χαλάνδρι).

Γιατί επικρατεί πανδαιμόνιο στο αγρόκτημα και ποιος θα σώσει την κατάσταση; Τι συνέβη στον Ζαχαρή όταν μεταμορφώθηκε σε αληθινό άλογο και γιατί μας συμβουλεύει να προσέχουμε τι ευχόμαστε; Η θεατροπαιδαγωγός Μαρία Τερζάκη αφηγείται, παίζει μουσική και προσκαλεί τα παιδιά να πάρουν μέρος στις περιπέτειες των ηρώων, να διασκεδάσουν και να σώσουν την κατάσταση!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ!

Για παιδιά από 3 ετών
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ