Christopher Robin - Κρίστοφερ & Γουίνι
Κωμωδία φαντασίας
Διάρκεια: 104'

Η περίληψη:
Ο ενήλικας Christopher δουλεύει συνέχεια, πληρώνεται λίγο και το επαγγελματικό του μέλλον είναι αβέβαιο. Έχει δική του οικογένεια, αλλά εργάζεται τόσο πολύ που έχει ελάχιστο χρόνο για τη γυναίκα και την κόρη του. Έχει ξεχάσει την ειδυλλιακή παιδική του ηλικία, την οποία πέρασε παρέα με ένα λούτρινο αρκουδάκι που λάτρευε το μέλι και όλους τους φίλους του. Όταν όμως ο Winnie, ταλαιπωρημένος από χρόνια παιχνιδιού και αγκαλιάς, τον ξαναβρίσκει, η φιλία τους αναθερμαίνεται, θυμίζοντας στον Christopher τις ατελείωτες ημέρες παιδικής ανεμελιάς που χαρακτήρισαν την πρώιμη ζωή του, όταν το να μην κάνεις τίποτα ήταν το καλύτερο πράγμα απ' όλα. Μετά από ένα ατυχές συμβάν με το χαρτοφύλακα του Christopher Robin, ο Winnie, το Piglet, ο Tiger και ο Eeyore βγαίνουν από το δάσος και πάνε στο Λονδίνο για να βρουν τα χαμένα υπάρχοντα... γιατί αυτό κάνουν οι καλύτεροι φίλοι, πάντα.



The nun - Η καλόγρια
Τρόμου
Διάρκεια: 96'

Η περίληψη:
Όταν μια νεαρή καλόγρια σε ένα απομονωμένο μοναστήρι στη Ρουμανία βάζει τέλος στη ζωή της, ένας ιερέας με στοιχειωμένο παρελθόν και μια δόκιμη μοναχή λίγο πριν τους μοναστικούς της όρκους στέλνονται από το Βατικανό για να ερευνήσουν την υπόθεση. Μαζί θα ξεσκεπάσουν το ανίερο μυστικό του τάγματος. Ρισκάροντας όχι μόνο τις ζωές τους, αλλά την πίστη και τις ψυχές τους, θα έρθουν αντιμέτωποι με μια μοχθηρή δύναμη που έχει τη μορφή μιας δαιμονικής καλόγριας, καθώς το μοναστήρι γίνεται ένα τρομακτικό πεδίο μάχης ανάμεσα στους ζωντανούς και τους καταραμένους.



Destination wedding - Πρόσκληση σε γάμο
Δραμεντί
Διάρκεια: 90'

Η περίληψη:
Ο Frank και η Lindsay έχουν πολλά κοινά: Και οι δύο μισούν τη νύφη, τον γαμπρό, τον γάμο, τους εαυτούς τους και, κυρίως, ο ένας τον άλλο. Για 72 ώρες, είναι παραβάτες στον παράδεισο! Όμως, μια σειρά απρόβλεπτων καταστάσεων θα τους αναγκάσει να έρθουν κοντά και πολύ σύντομα θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα ακολουθήσουν τον δρόμο του μυαλού ή της καρδιάς.



The man who killed Don Quixote - Ο άνθρωπος που σκότωσε τον Δον Κιχώτη
Φαντασίας
Διάρκεια: 132'

Η περίληψη:
Ένα στέλεχος μιας διαφημιστικής εταιρείας ταξιδεύει μπρος και πίσω στο χρόνο, ανάμεσα στο Λονδίνο του 21ου αιώνα και τη Λα Μάντσα του 17ου, εκεί όπου ζει ο Don Quixote, ο οποίος θα τον περάσει για τον Sancho Panza.



Terapia di coppia per amanti - Γιατρέ μου, κερατωθήκαμε
Κομεντί
Διάρκεια: 97'

Η περίληψη:
Τι συμβαίνει όταν ένα ζευγάρι απατεώνων πηγαίνει σε έναν σύμβουλο γάμου; Ανυπόφορα ερωτευμένοι, η Viviana και ο Modesto είναι δέσμιοι του πάθους τους. Η μυστική τους σχέση θα τους οδηγήσει σε έναν δύσπιστο θεραπευτή, ο οποίος θα τους βοηθήσει να κατανοήσουν τα συναισθήματά τους και να διαχειριστούν την επιθυμία τους να ακολουθήσουν την αληθινή αγάπη.