ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ 
Οκτώβριος - Δεκέμβριος 2018 
Γιατί η γνώση δεν χάνει ποτέ την αξία της.

Ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, πιστοποιημένο πλέον εδώ και πέντε χρόνια Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Επιπέδου 1 (Κε.Δι.Βι.Μ.1), διοργανώνει από το 2006 σεμινάρια εκπαιδευτικού και επαγγελματικού χαρακτήρα που απευθύνονται σε ενηλίκους και προάγουν την αυτομόρφωση και τη διά βίου μάθηση. Με την έναρξη της νέας σεζόν, συνεχίζει δυναμικά με ένα πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σεμιναρίων.

Οι καταξιωμένοι επιστήμονες και εισηγητές με μεγάλη επαγγελματική πείρα, η απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή και πάνω απ’ όλα η εγγύηση του ονόματος των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ αποτελούν το κλειδί για μια ουσιαστική κατάρτιση και δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου κάθε ενδιαφερόμενου.

Περισσότεροι από 1.300 σπουδαστές μέχρι σήμερα μας εμπιστεύτηκαν και είχαν τη δυνατότητα να αποκτήσουν επιπλέον γνωστικά εφόδια σε τομείς που τους ενδιαφέρουν, παρακολουθώντας τα σεμινάριά μας.

Οι συμμετέχοντες στα σεμινάρια απολαμβάνουν προνόμια όπως έκπτωση 30% στις αγορές βιβλίων (εκτός ενιαίας τιμής) από τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, ενώ γίνονται ειδικές τιμές για φοιτητές και ανέργους. Στο διάλειμμα προσφέρεται στους συμμετέχοντες καφές ή τσάι. Με την ολοκλήρωση κάθε σεμιναρίου παρέχεται σχετική βεβαίωση παρακολούθησης, ενώ με την εγγραφή προσφέρονται δωρεάν βιβλία που σχετίζονται με το αντικείμενο του σεμιναρίου. Σε κάποια από τα σεμινάρια παρέχεται η δυνατότητα χρήσης του επιδοτούμενου προγράμματος κατάρτισης  του ΛΑΕΚ.
 

Το φετινό νέο πρόγραμμα σεμιναρίων τα οποία πραγματοποιούνται στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, στο κέντρο της Αθήνας (Ιπποκράτους 118), έναν χώρο που δίνει καθημερινά ραντεβού με την τέχνη, τον πολιτισμό και την εκπαίδευση, περιλαμβάνει τα εξής:

Πεζός λόγος: Εργαστήριο δημιουργικής γραφής και ανάγνωσης
Στις 10 συναντήσεις του εργαστηρίου, μέσα από αναγνώσεις, ασκήσεις, επισημάνσεις, αλλά και μέσα από τη δημιουργική ανάδραση μεταξύ μαθητών και δασκάλου, του συγγραφέα Κώστα Β. Κατσουλάρη θα αναζητηθούν οι απαντήσεις, με πρακτικό τρόπο, σε ποικίλα τεχνικά αλλά και γενικότερα ερωτήματα για την τέχνη της γραφής.
Κάθε Τρίτη, 17.00μ.μ. - 20.00μ.μ.
Έναρξη: 09 Οκτωβρίου 2018
Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο θα βρείτε ΕΔΩ.

Εργαστήριο δημιουργικής γραφής
Μυθιστόρημα / Διήγημα

Στις οκτώ συναντήσεις του εργαστηρίου οι συμμετέχοντες με τη βοήθεια του βραβευμένου συγγραφέα Κωνσταντίνου Τζαμιώτη θα έχουν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τις προϋποθέσεις και τις τεχνικές που απαιτεί η συγγραφή ενός λογοτεχνικού έργου. Όλοι μπορούν να σκεφτούν μερικές καλές ιδέες, οι συγγραφείς όμως ξέρουν και να τις γράφουν.
Κάθε Πέμπτη, 17.00μ.μ. - 20.00μ.μ.
Έναρξη: 11 Οκτωβρίου 2018
Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο θα βρείτε ΕΔΩ.

Εργαστήρια επιμέλειας – διόρθωσης κειμένων
Η Καθηγήτρια Γλωσσολογίας Πανεπιστημίου Πατρών Άννα Ιορδανίδου στο πλαίσιο ειδικών εργαστηρίων παρουσιάζει εφαρμογές διόρθωσης κειμένων έντυπης αλλά και ηλεκτρονικής μορφής. Οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου θα έχουν τη δυνατότητα να αποδείξουν έμπρακτα τις γνώσεις που αποκόμισαν.
Κάθε Παρασκευή, 17.00μ.μ. - 21.00μ.μ.
Έναρξη: 12 Οκτωβρίου 2018
Περισσότερες πληροφορίες για τα εργαστήρια θα βρείτε ΕΔΩ.

Την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018, στις 18.00μ.μ., θα πραγματοποιηθεί μια open day συνάντηση όπου οι εισηγητές και οι διδάσκοντες των σεμιναρίων θα ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους για το περιεχόμενο κάθε σεμιναρίου - εργαστηρίου και θα απαντήσουν σε πιθανές ερωτήσεις. Επιπλέον, μόνο για εκείνη την ημέρα θα ισχύει έκπτωση 10% στα δίδακτρα κάθε σεμιναρίου, εφόσον πραγματοποιηθεί η εγγραφή (εξόφληση προκαταβολής). Η ενημερωτική συνάντηση με τους εισηγητές των σεμιναρίων θα μεταδοθεί μέσω live streaming μέσω του site μας www.metaixmio.gr.

Οι εγγραφές στα σεμινάρια του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ξεκίνησαν! Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr.