Fantastic Beasts: The crimes of Grindelwald - Φανταστικά Ζώα: Τα εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ
Φαντασίας
Διάρκεια: 153'

Η διάρκεια:
Ο ισχυρός σκοτεινός μάγος Gellert Grindelwald με τη βοήθεια του Newt Scamander, συλλαμβάνεται από το MACUSA (το Κογκρέσο Μαγείας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής) αλλά, τηρώντας την απειλή του, καταφέρνει να διαφύγει. Στόχος του είναι να συγκεντρώσει γύρω του, όσους περισσότερους - ανυποψίαστους για την πραγματική του ατζέντα - συμμάχους μπορεί, ώστε να θέσει σ΄εφαρμογή το σχέδιό του: ν' αναθρέψει καθαρόαιμους μάγους για να καταδυναστεύουν όλα τα άμαγα πλάσματα. Σε μια προσπάθεια ν` ανατρέψει τα σχέδια του Grindelwald, ο Albus Dumbledore καλεί τον πρώην μαθητή του Newt Scamander, που δέχεται να τον βοηθήσει, αγνοώντας τους κινδύνους που βρίσκονται μπροστά τους. Πολύ γρήγορα οι μάσκες θα πέσουν και οι διαχωριστικές γραμμές θα τεθούν, καθώς δοκιμάζεται η αγάπη και η αφοσίωση, ακόμη και ανάμεσα στους πιο κοντινούς φίλους ή στα μέλη της ίδιας οικογένειας, σ' έναν κόσμο μαγείας που διχάζεται όλο και περισσότερο.



Mary Shelley- Μαίρη Σέλλεϋ
Αισθηματική
Διάρκεια: 120'

Η περίληψη:
Όλα τα γεγονότα που προηγούνται της συγγραφής του περίφημου «Φρανκενστάιν» από τη Μαίρη.



Αιγαίο SOS
Κωμωδία
Διάρκεια: 95'

Η περίληψη:
Καλοκαίρι 2018. Ελληνοτουρκικές φρεγάτες οργώνουν τη θάλασσα. Ένας μεγάλος σεισμός στο Αιγαίο φέρνει στην επιφάνεια μια βραχονησίδα σε αμφισβητούμενα χωρικά ύδατα. Έλληνες και Τούρκοι στέλνουν άμεσα στρατεύματα για να καταλάβουν το νησί. H κάθε διμοιρία καταλαμβάνει περίπου… από μισό. Τα αστεία αλλά και σοβαρά περιστατικά μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων δεν αργούν να πάρουν διαστάσεις τσουνάμι. Πείνα, τρέλα, έρωτες και στρατιώτες διατεθειμένοι να αλληλοσκοτωθούν για χάρη μιας γυναίκας, σε μια μάχη που αναμένεται να είναι πολλών ρίχτερ.



Las herederas - Οι κληρονόμοι
Δραματική
Διάρκεια: 98'

Η περίληψη:
Η Chela και η Chiquita συμβιώνουν για πάνω από 30 χρόνια. Το τελευταίο διάστημα, η οικονομική τους κατάσταση έχει επιδεινωθεί με αποτέλεσμα να αρχίζουν να πουλάνε κάποια από τα αντικείμενα που έχουν κληρονομήσει. Τα πράγματα δεν πηγαίνουν καθόλου καλά για την Chiquita και η Chela αναγκάζεται να αντιμετωπίσει μόνη της τη σκληρή πραγματικότητα.



Girl of Lucas Dhont - Κορίτσι
Δραματική
Διάρκεια: 109'

Η περίληψη:
Η Lara είναι ένα 15χρονο κορίτσι, γεννημένο στο σώμα ενός αγοριού, που ονειρεύεται να γίνει μπαλαρίνα.