Τα PUBLIC και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μαριαλένας Σπυροπούλου


τη Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018, στις 21.00μ.μ., στο Public Café Συντάγματος (Καραγεώργη Σερβίας 1).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Θανάσης Χατζόπουλος, ψυχίατρος-ψυχαναλυτής, η Ντανιέλα Σταματιάδη, εικονογράφος, και η Αμαλία Γραμματικού, νηπιαγωγός, υπεύθυνη του νηπιαγωγείου των Εκπαιδευτηρίων Καίσαρη. Η συγγραφέας θα διαβάσει αποσπάσματα του βιβλίου. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.
___________________________________________________________________________________


Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Νέας Σμύρνης, το Ψηφιακό Μουσείο Νέας Σμύρνης και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Βατόπουλου


τη Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018, στις 19.00μ.μ., στο Ψηφιακό Μουσείο Νέας Σμύρνης (Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 87).

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Γιώργος Κρικρής, Ψυχολόγος-Αντιδήμαρχος Δήμου Νέας Σμύρνης. Θα ακολουθήσει προβολή ψηφιακού υλικού και συζήτηση με τον συγγραφέα.
___________________________________________________________________________________


Τα βιβλιοπωλεία ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Τάκη Θεοδωρόπουλου


τη Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018, στις 19.00μ.μ., στον Ευριπίδη στην Κηφισιά (Λ. Κηφισίας 310).

Ο συγγραφέας θα μιλήσει για το νέο μυθιστόρημά του, θα μας εξηγήσει γιατί αποφάσισε να γράψει ένα μυθιστορηματικό έργο για τη βιογραφία του Παρθενώνα, θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου.
___________________________________________________________________________________


Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια Μαρίζα Κωχ συναντά τη Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018, στις 20:30μ.μ., στο café του βιβλιοπωλείου IANOS (Σταδίου 24, Αθήνα), τη δημοσιογράφο Τασούλα Επτακοίλη για μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης για τη ζωή και το έργο της στο πλαίσιο του θεματικού κύκλου «Συναντήσεις με μουσικούς στο Café του Ιανού».

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα μας μιλήσει για τη ζωή και την πορεία της, για την έμπνευση, το κοινό και την αναγνώριση, για τον ανταγωνισμό, τους φόβους και τις προσδοκίες της, για την τέχνη και την κοινωνία.

Από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ κυκλοφορεί το αυτοβιογραφικό βιβλίο της ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το ianos.gr και το κοινό έχει τη δυνατότητα να υποβάλει τις ερωτήσεις του στη Μαρίζα Κωχ στο e-mail: magazine@ianos.gr