Robin Hood - Ρομπέν των Δασών
Δράσης
Διάρκεια: 116'

Η περίληψη:
Ο κόμης Robin του Loxley και ο Little John ξεκινούν μια τολμηρή εξέγερση ενάντια στο διεφθαρμένο αγγλικό στέμμα.



Creed II
Δραματική
Διάρκεια: 130'

Η περίληψη:
Η ζωή έχει γίνει ένας διαρκής αγώνας ισορροπίας για τον Adonis Creed. Εν μέσω προσωπικών υποχρεώσεων και προπόνησης για τον επόμενο μεγάλο αγώνα του, βρίσκεται απέναντι στη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του: αυτή τη φορά θα πρέπει να αντιμετωπίσει στο ρινγκ έναν αντίπαλο που προέρχεται από το οικογενειακό του περιβάλλον. Ο Rocky Balboa βρίσκεται στο πλευρό του και μαζί θα αντιμετωπίσουν το κοινό τους παρελθόν, θ' αναρωτηθούν για εκείνα που αξίζει να αγωνίζεται κανείς και θ' ανακαλύψουν ότι τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την οικογένεια.



The possession of Hannah Grace - Η δαιμονισμένη Χάνα Γκρέις
Θρίλερ
Διάρκεια: 85'

Η περίληψη:
Ένας εξορκισμός εκτροχιάζεται καταλήγοντας στον θάνατο μιας νεαρής γυναίκας.Η Megan αρχίζει να έχει τρομαχτικά οράματα και υποψιάζεται ότι η σωρός μπορεί να έχει καταληφθεί από μια δαιμονική σκοτεινή δύναμη.



The happy prince - Ευτυχισμένος Όσκαρ
Βιογραφική
Διάρκεια: 105'

Η περίληψη:
Σε ένα φτηνό ξενοδοχείο στο Παρίσι, ο Oscar Wilde περνά τις τελευταίες στιγμές της ζωής του, κι οι εικόνες του παρελθόντος ζωντανεύουν και τον μεταφέρουν σε άλλες εποχές.



Marlina si pembunuh dalam empat babak - Μαρλίνα: Η δολοφόνος σε τέσσερις πράξεις
Δραματική
Διάρκεια: 93'

Η περίληψη:
Πρόσφατα χήρα, η Marlina ζει μόνη στην καρδιά των απομονωμένων λόφων του νησιού Σούμπα. Ένας άντρας εμφανίζεται επάνω στην μοτοσυκλέτα του για να της ανακοινώσει όσα πρόκειται να συμβούν.



Ο δρόμος μας
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Ιστορικό ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ, από την ίδρυσή του το 1918.