«Έχω τον λόγο μου!» 
Ημερίδα και συζήτηση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού
Σε συνεργασία με το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού

Η Δημιουργική Ομάδα «Μικροί Δημοσιογράφοι» του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού αποδεικνύει ότι τα παιδιά έχουν Δικαιώματα, έχουν τον λόγο τους! Σε συνεργασία με τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, τα παιδιά της ομάδας από τον Ιούλιο μέχρι και τον Οκτώβριο του 2018 οργάνωσαν, σχεδίασαν και αρθοργράφησαν για την παιδική εφημερίδα «Παιδιά, διάλειμμα!», Δημιουργώντας ένα επετειακό τεύχος αφιερωμένο στα Δικαιώματα του Παιδιού.

Την Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018, στις 19.00μ.μ., οι «Μικροί Δημοσιογράφοι» έχουν τον λόγο τους και σας περιμένουν στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα), για να σας παρουσιάσουν τα εκπαιδευτικά «εργαλεία» που χρησιμοποίησαν, τον τρόπο που οργάνωσαν και επιμελήθηκαν την εφημερίδα καθώς και για να μιλήσουν για την εμπειρία τους από τις συνεντεύξεις και την επαφή τους με τους συγγραφείς και τους εικονογράφους.

Παράλληλα, για τη σημασία των δικαιωμάτων του παιδιού, όπως και για το έργο, τις δράσεις του Δικτύου και τη συνεργασία με τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ θα μιλήσουν ο Πάνος Χριστοδούλου, διευθυντής του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού και συγγραφέας, η Κούλα Πανάγου και η Κωνσταντίνα Τάγκαλου.

Είσοδος ελεύθερη
Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους εκπαιδευτικούς
Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr