"Επιχείρηση γάμος" της Nora Roberts

Τέσσερις γυναίκες, τέσσερις φίλες, τέσσερις μοίρες...
Μετά από χρόνια ψεύτικων γάμων που έστηναν στην αυλή τους ως παιδιά, οι τέσσερις φίλες έχουν πια αποκτήσει μια θαυμαστή ικανότητα: να οργανώνουν στην εντέλεια την πιο σημαντική μέρα στη ζωή κάθε ζευγαριού. Από την πιο μικρή λεπτομέρεια της γαμήλιας τούρτας μέχρι το τελευταίο πέταλο της ανθοδέσμης και από τη σωστή γωνία φωτισμού μέχρι τη θέση κάθε καλεσμένου, οι τέσσερις φίλες εγγυώνται ότι αυτή η υπέροχη μέρα θα είναι γεμάτη υπέροχες αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια υπέροχη ζωή.
Η Μακ Έλιοτ, έχοντας διάφορα εξώφυλλα περιοδικών στο ενεργητικό της, είναι στο στοιχείο της όταν κρατάει μια φωτογραφική μηχανή, έτοιμη να συλλάβει χαρούμενες οικογενειακές στιγμές. Στιγμές που πάντα ονειρευόταν κι η ίδια, μιας και δεν είχε την τύχη να τις ζήσει. Ο πατέρας της αντικατέστησε την οικογένειά του με μια άλλη κι η μητέρα της μπλέκεται με την παραμικρή αφορμή στη ζωή της Μακ. Όλα αυτά τη βαραίνουν και την αγχώνουν παραμονές ενός σπουδαίου γάμου που έχει αναλάβει με τις φίλες της. Χωρίς να το ξέρει, αυτός ο γάμος μεταξύ δύο ανθρώπων που της είναι άγνωστοι θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της.
Ο Κάρτερ Μαγκουάιρ, ο απόμακρος αδελφός της νύφης, σίγουρα δεν είναι ο τύπος της. Όμως κάτι πάνω του κάνει τη Μακ να πιστέψει ότι είναι ο κατάλληλος για να τη βοηθήσει να ξεχαστεί από τις τρομακτικές υποχρεώσεις της δουλειάς και τους μπελάδες της οικογένειάς της. Αναπάντεχα, αυτό που νόμιζε ότι θα ήταν περαστικό μοιάζει να έχει προοπτική. Με τη βοήθεια των τριών φίλων και συνεταίρων της, θα μάθει να δημιουργεί και τις δικές της υπέροχες αναμνήσεις.

"Ο πρίγκιπας κοράκι" της Elizabeth Hoyt

Έρχεται κάποια στιγμή στη ζωή μιας κυρίας...
Η χήρα Άννα Ρεν έχει μια αληθινά απαίσια μέρα. Αφού γλιτώνει από έναν υπερόπτη κύριο που παραλίγο να την ποδοπατήσει με το άλογό του, επιστρέφει σπίτι της και συνειδητοποιεί ότι έχει καταστραφεί οικονομικά...
...που θα πρέπει να κάνει το αδιανόητο...
Ο Έντουαρντ ντε Ραφ, αξιότιμος κόμης του Σγουόρτινγχαμ, βρίσκεται σε δίλημμα. Έχοντας ήδη διώξει δύο γραμματείς σε σύντομο χρονικό διάστημα, χρειάζεται επειγόντως κάποιον που θα αντέξει τον οξύθυμο χαρακτήρα του και δεν θα φοβηθεί από την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του.
...να βρει μια πραγματική δουλειά.
Το ότι η Άννα δέχεται να γίνει γραμματέας του κόμη Σγουόρτινγχαμ φαίνεται σαν η τέλεια λύση για τα προβλήματα και των δύο. Όταν, όμως, ανακαλύπτει ότι ο Έντουαρντ σκοπεύει να επισκεφθεί το πλέον διαβόητο σπίτι του Λονδίνου, η Άννα συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να το επιτρέψει αυτό, ακόμα κι αν δεν της πέφτει κανένας λόγος.
Προκειμένου να καταστρέψει τα σχέδια του Έντουαρντ, θα καταστρώσει ένα υπέροχο σχέδιο. Και αν αφήσει τη φαντασία της να καλπάσει, είναι όλα πιθανά...