John Wick: Chapter 3 Parabellum - John Wick: Κεφάλαιο 3
Γκανγκστερική
Διάρκεια: 131'

Η περίληψη:
Ο John Wick επιστρέφει πιο εκδικητικός από ποτέ. Σκοτώνει ένα μέλος μιας σκοτεινής αδελφότητας και αυτόματα γίνεται στόχος για τους πιο αδίστακτους εκτελεστές του κόσμου.



Long shot - Μια απίθανη σχέση
Αισθηματική
Διάρκεια: 125'

Η περίληψη:
Ο Fred Flarsky, συγγραφέας πολιτικών λόγων, ξανασυναντάει τον πρώτο του έρωτα, η οποία είναι υπουργός εξωτερικών της Αμερικής, τη Charlotte, και τη γοητεύει με το χιούμορ του. Η Charlotte αποφασίζει να βάλει υποψηφιότητα στον Λευκό Οίκο και προσλαμβάνει τον Fred να γράφει τους προεκλογικούς της λόγους. Έτσι ξεκινάει μια ιδιόμορφη σχέση που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την προεκλογική εκστρατεία της Charlotte.



Un amour impossible - Μια αγάπη ανέφικτη
Βιογραφική
Διάρκεια: 135'

Η περίληψη:
Στα τέλη δεκαετίας του 1950 η Rachel, μια υπάλληλος γραφείου, συναντάει τον Φίλιπ, έναν λαμπρό νέο αριστοκρατικής οικογένειας. Ερωτεύονται και μαζί αποκτούν ένα κοριτσάκι, την Chantal. Η Rachel αναγκάζεται να μεγαλώσει μόνη της την Chantal, λόγω της μεγάλης διαφοράς στην κοινωνική τάξη που είχε με τον Philippe. Όσο όμως μεγαλώνει η Chantal, αγωνίζεται να αναγνωριστεί η κόρη της, για να έχει το μέλλον που της αξίζει.



Auf der suche nach Ingmar Bergman - Μπέργκμαν: Ένας αιώνας
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 119'

Η περίληψη:
Η διεθνούς φήμης σκηνοθέτης Margarethe von Trotta εξερευνά από κοντά τη ζωή του Bergman. Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει σκηνές από τις ταινίες του και τη ζωή του, συνεργασίες που τον σημάδεψαν και τους σημαντικούς σταθμούς στην καριέρα του.



Sugartown: For a fistful of votes - Sugartown: Για μια χούφτα ψήφους
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 73'

Η περίληψη:
Ο έκπτωτος δήμαρχος Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος καταφέρνει μια εβδομάδα πριν τις εκλογές να του επιτραπεί να θέσει ξανά υποψηφιότητα για το ανώτατο αξίωμα της πόλης. Αποφασισμένος να νικήσει οριστικά τους αντιπάλους του και «να μην ξαναπατήσουν το πόδι τους στην περιοχή», επιστρατεύει όλα τα όπλα που τον κρατούν 12 χρόνια απόλυτο άρχοντα της περιοχής.