"Η τέλεια σύζυγος" της Jennifer Ashley

Η λαίδη Έλινορ Ράμσι είναι η μόνη που γνωρίζει την αλήθεια για τον Χαρτ Μακένζι.
Μετά τον αρραβώνα τους, είναι η μοναδική γυναίκα στην οποία θα άνοιγε την καρδιά του. Ο Χαρτ τα έχει όλα: ένα δουκάτο, πλούτη, δύναμη, επιρροή, οτιδήποτε επιθυμεί. Κάθε γυναίκα τον θέλει – οι ικανότητές του στην αποπλάνηση είναι θρυλικές.
Όμως ο Χαρτ έχει θυσιάσει πολλά για να παραμείνουν τα αδέρφια του ασφαλή, πρώτα από τον βάναυσο πατέρα τους και έπειτα από τον υπόλοιπο κόσμο.
Έχει επίσης πληγωθεί από τον χαμό της συζύγου του και του νεογέννητου γιου του, καθώς και της γυναίκας που αγάπησε με όλη του τη δύναμη, αν και το συνειδητοποίησε πολύ αργά. Τώρα η Έλινορ εμφανίζεται ξανά στη ζωή του, έχοντας στα χέρια της σκανδαλώδεις γυμνές φωτογραφίες του από το παρελθόν. Μαγνητισμένος από την πρόκληση των γαλάζιων ματιών της και αναστατωμένος από τη γοητευτική, απόλυτη αποφασιστικότητά της, ο Χαρτ θα αρχίσει να αναρωτιέται αν η γυναίκα αυτή έχει έρθει για να τον καταστρέψει ή… για να τον σώσει.

"Όλα όσα αγαπώ σε σένα" της Julia Quinn

Η Άναμπελ Γουίνσλοου βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Έχει μόλις φτάσει στο Λονδίνο για την πρώτη της σεζόν και τυχαίνει να τη φλερτάρει ανοιχτά ο ευκατάστατος κόμης του Νιούμπερι, που, αν και ανώτερος κοινωνικά, η κακή φήμη του, οι τρόποι και –προπάντων– η ηλικία του δεν προμηνύουν τίποτα καλό. Προφανώς η Άναμπελ δεν θέλει να τον παντρευτεί, αισθάνεται όμως ότι οι επιλογές της είναι εξαιρετικά περιορισμένες, καθώς ο πατέρας της πέθανε πρόσφατα αφήνοντας εκείνη και τα εφτά αδέρφια της χωρίς πεντάρα.
Κι εκεί που ο θαλερός κόμης στενεύει σιγά σιγά τον κλοιό, η Άναμπελ γνωρίζει τον εξοχότατο Σεμπάστιαν Γκρέι, ανιψιό του κόμη, που οποιοσδήποτε θα παραδεχόταν ότι είναι άκρως γοητευτικός (και άκρως νεαρός). Καθώς είναι πάνω από τις δυνάμεις της, η Άναμπελ αρχίζει να παίζει σε διπλό ταμπλό, χειροτερεύοντας ακόμα περισσότερο την κατάσταση.
Πρέπει να ακολουθήσει την καρδιά της για να είναι με τον άνθρωπο που αγαπά ή είναι καλύτερο να επιλέξει τον μισητό κόμη, ώστε να μπορέσει να βοηθήσει την οικογένειά της και τα αδέρφια της να συνεχίσουν τις σπουδές τους;
Η Άναμπελ Γουίνσλοου βρίσκεται πράγματι σε πολύ δύσκολη θέση. Όμως για όλα υπάρχει λύση, που μερικές φορές μπορεί να κρύβεται και ακριβώς μπροστά σου!