It: Chapter 2 - Το Αυτό: Κεφάλαιο 2
Τρόμου
Διάρκεια: 169'

Η περίληψη:
Έχουν περάσει 27 χρόνια από τα αιματηρά γεγονότα του 1989 και ο Pennywise επιστρέφει στην κωμόπολη του Derry. Προετοιμασμένος από καιρό, ο Mike καλεί το «Κλαμπ των Χαμένων» να τηρήσει τον όρκο του.



Where'd you go, Bernadette - Που χάθηκες, Μπερναντέτ
Δραματική κομεντί
Διάρκεια: 130'

Η περίληψη:
Διάσημη αρχιτεκτόνισσα στα νιάτα της, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει απομονωθεί, η νευρωτική και αγοραφοβική Bernadette Fox εξαφανίζεται πριν από ένα προγραμματισμένο οικογενειακό ταξίδι στην Ανταρκτική. Πεπεισμένη πως ξεκίνησε μόνη της για τον Νότιο Πόλο, η 13χρονη κόρη της είναι αποφασισμένη να την εντοπίσει.



The Angry Birds Movie 2 - Angry Birds: H Ταινία 2
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 97'

Η περίληψη:
Πουλιά και γουρούνια συνεχίζουν την αντιπαράθεσή τους, όταν όμως εμφανίζεται μια απειλή που βάζει σε κίνδυνο και τα δυο νησιά αποφασίζουν να οργανώσουν μια κοινή ομάδα αντιμετώπισής της.



Une intime conviction - Η εμμονή
Δραματική
Διάρκεια: 110'

Η περίληψη:
Κατηγορούμενος για τη δολοφονία της γυναίκας του, η οποία εξαφανίστηκε πριν από χρόνια, ο Jacques Viguier οδηγείται σε δίκη και τελικά αθωώνεται. Ο εισαγγελέας όμως ασκεί έφεση και η Nora, μια γυναίκα η οποία τον γνωρίζει ελάχιστα, κάνει σκοπό της ζωής της να αποδείξει την αθωότητά του. Βρίσκει έναν ικανότατο δικηγόρο και παραμελεί οικογενειακά κι επαγγελματικά καθήκοντα για να τον βοηθήσει.



Le notti di Cabiria - Οι νύχτες της Καμπίρια
Δραματική
Διάρκεια: 110'

Η περίληψη:
Η Cabiria, μια καλόκαρδη πόρνη, νομίζει ότι βρήκε τον αληθινό έρωτα στο πρόσωπο του Giorgio, ο οποίος αποδεικνύεται απατεώνας. Εκείνη όμως συνεχίζει να ελπίζει σε ένα καλύτερο αύριο.



Les rivieres pourpres - Πορφυρά ποτάμια
Θρίλερ
Διάρκεια: 105'

Η περίληψη:
Δύο διαφορετικοί σε νοοτροπία αστυνομικοί ερευνούν μια σειρά αποτροπιαστικών φόνων, οι οποίοι έγιναν στην κλειστή κοινότητα μιας πανεπιστημιούπολης στις χιονισμένες Άλπεις.



The last movie - Η τελευταία ταινία
Σινεφίλ
Διάρκεια: 108'

Η περίληψη:
Ένας Αμερικανός κασκαντέρ συμμετέχει στα γυρίσματα ενός γουέστερν στο Περού. Με το τέλος τους αποφασίζει να μείνει εκεί, επιλέγοντας να ζήσει με μια πόρνη σε ειδυλλιακή απομόνωση.