Ad Astra
Επιστημονικής φαντασίας
Διάρκεια: 122'

Η περίληψη:
Ο Roy McBride ταξιδεύει στα όρια του ηλιακού συστήματος, σε μια επικίνδυνη αποστολή με στόχο να διαλευκάνει μια απειλή για τον πλανήτη μας και να βρει τον αγνοούμενο πατέρα του.



Crawl - Διαφυγή
Θρίλερ
Διάρκεια: 87'

Η περίληψη:
Ενώ η Φλόριντα έχει κηρυχτεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης λόγω ενός φονικού τυφώνα, η Haley αψηφά τις προειδοποιήσεις και πηγαίνει να αναζητήσει τον πατέρα της, ο οποίος δεν απαντά στο τηλέφωνο. Τον βρίσκει τελικά τραυματισμένο στο πλημμυρισμένο υπόγειο του σπιτιού, όπου κολυμπούν τεράστιοι αλιγάτορες.



The goldfinch - Η καρδερίνα
Δραματική
Διάρκεια: 148'

Η περίληψη:
Η ζωή του 13χρονου Theo αλλάζει ριζικά όταν η μητέρα του σκοτώνεται σε τρομοκρατική επίθεση κι εκείνος υιοθετείται από την πλούσια οικογένεια ενός συμμαθητή του, χωρίς να αποκαλύψει σε κανέναν το μυστικό της «Καρδερίνας».



Atak paniki - Κρίση πανικού
Δραματική κομεντί
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Έξι (και μια σύντομη αυτοκτονία, επτά) ιστορίες καθημερινών ανθρώπων. Από αυτήν μιας νευρωτικής νύφης μέχρι εκείνες μιας διαδικτυακής πορνοστάρ κι ενός ζευγαριού που διαλέγει τις λάθος αεροπορικές θέσεις, η ζωή είναι γεμάτη μικρά και μεγάλα, ευχάριστα και τραυματικά απρόοπτα.



L' heure de la sortie - Το τελευταίο μάθημα
Δραματική
Διάρκεια: 104'

Η περίληψη:
Ο καθηγητής μιας τάξης για ιδιοφυή παιδιά αυτοκτονεί μπροστά στα μάτια τους. Ο Pierre αναλαμβάνει τη θέση του ως αναπληρωτής και γρήγορα αντιλαμβάνεται μια παράξενη, εχθρική συμπεριφορά από μια εξαμελή ομάδα άριστων μαθητών.



The song of scorpions - Το τραγούδι των σκορπιών
Δραματική
Διάρκεια: 119'

Η περίληψη:
Το τσίμπημα σκορπιού στην έρημο Τζαϊσαλμέρ της Ινδίας είναι φονικό, όμως η Nooran είναι μια όμορφη, δυναμική γυναίκα, που γνωρίζει την αρχαία τέχνη της θεραπείας του μέσω μιας μελωδικής προσευχής. Ακούγοντάς την, ο έμπορος Aadam την ερωτεύεται και θα κάνει τα πάντα για να την κατακτήσει.



L' ospite - Ο φιλοξενούμενος
Δραματική κομεντί
Διάρκεια: 94'

Η περίληψη:
Οι απρόβλεπτες ερωτικές επιθυμίες και τα προβλήματα της συμβίωσης αναλύονται με ώριμο και χιουμοριστικό τρόπο, σε μια κομεντί με άρωμα Woody Allen, Nanni Moretti και γαλλικής φλυαρίας.



Les demoiselles de Rochefort - Οι δεσποινίδες του Ροσφόρ
Μουσική
Διάρκεια: 120'

Η περίληψη:
Ενώ η πόλη του Rochefort ετοιμάζεται για το καλοκαιρινό φεστιβάλ χορού και μουσικής, οι δίδυμες αδερφές Garnier ζουν μια ερωτική περιπέτεια που θα τους αλλάξει τη ζωή.