Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και το ιστολόγιο «Κάθε μέρα γονείς» (www.kathemeragoneis.com) προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους μαζί με τους γονείς τους σε εκδήλωση με αφορμή τη σειρά


το Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019, στις 11:30π.μ., στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα).

Ελάτε να διαβάσουμε παλιά αγαπημένα παραμύθια σε σύγχρονες διασκευές και να ξαναθυμηθούμε ποιο αγαπάμε πιο πολύ. Μετά την ανάγνωση θα δώσουμε σχήμα και μορφή στον λύκο, τον πιο παρεξηγημένο πρωταγωνιστή των παιδικών παραμυθιών.

Για παιδιά από 3 ετών
Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr

Στη σειρά κυκλοφορούν τα βιβλία:
Η Κοκκινοσκουφίτσα σε διασκευή της Ιωάννας Μπαμπέτα
Ο Τζακ και η φασολιά σε διασκευή του Δημήτρη Μπογδάνου
Τα τρία γουρουνάκια σε διασκευή της Λίνας Σωτηροπούλου
___________________________________________________________________________________


Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Π100-Πλανήτης Τεχνόπολη, προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή τη δημοφιλή σειρά «Ο μικρός δράκος Καρύδας» του Ίνγκο Ζίγκνερ το Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019, στις 18.00μ.μ., στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (Μηχανουργείο).

Με τον δράκο Καρύδα δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος πού θα βρεθείς. Μπορεί να σε κάνει να αλλάξεις εποχή, χώρα ή… πλανήτη. Αν είσαι γενναίος και σου αρέσει η περιπέτεια, έλα να ζήσουμε μαζί μία από τις παράξενες περιπέτειες του δράκου Καρύδα. Μπορεί να βρεθούμε Στην εποχή των δεινοσαύρων ή να κάνουμε ένα Ταξίδι στον Βόρειο Πόλο. Και φυσικά μπορεί να ζήσουμε μια Περιπέτεια στους Ινδιάνους!

Η Ομάδα Θεάτρου Ανεμόμυλοι θα σε περιμένει. Βάλε άνετα ρούχα, φόρα την καλύτερή σου διάθεση, οπλίσου με θάρρος και έλα!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Για παιδιά από 5 ετών
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
___________________________________________________________________________________


Το βιβλιοπωλείο ΕΠΙΚΕΝΤΡΟΝ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο της Ελένης Ανδρεάδη


το Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019, στις 12.00μ.μ., στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Αγίων Αναργύρων 5, Άγιοι Ανάργυροι).

Γίνε για άλλη μια φορά πρωταγωνιστής σε μια ακόμα απόρρητη αποστολή για να σώσεις τον κόσμο. Μαζί με τους μυστικούς Πράκτορες του Πλανήτη Ιάσονα, Ανίτα, Μπεν και Μαρί-Λουίζ, πρέπει να σταματήσεις τον υπερ-κακό Ιβάν Φον Βαμπάρουερ που με την κόρη του Νέρα επιδιώκουν την εξαφάνιση όλων των ζώων του πλανήτη μέσα σε 24 ώρες.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!

Για παιδιά από 7 ετών
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
___________________________________________________________________________________


Τα PUBLIC και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν να γνωρίσετε τα «Τελευταία παιδιά στη Γη», τους πιο δημοφιλείς ήρωες αυτή τη στιγμή σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο Τζακ Σάλιβαν είναι ο απόλυτος ήρωας της νέας εποχής! Μαζί με την παρέα του, τα τελευταία παιδιά της Γης, δίνουν τρομερές μάχες ενάντια σε ζόμπι και κτηνώδη τέρατα στην προσπάθειά τους να σώσουν τον κόσμο. Ο Τζακ και η οι φίλοι του ψάχνουν για συμμάχους. Με αφορμή την κυκλοφορία του πέμπτου βιβλίου της σειράς Η ΛΕΠΙΔΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟΥ αλλά και την πρεμιέρα της στο NETFLIX σας περιμένουν για να εξακριβώσουν πόσο καλά τους γνωρίζετε και αν είστε κατάλληλοι για να γίνετε βοηθοί τους.

Μη χάσετε την ευκαιρία να φωτογραφηθείτε μαζί τους και να πάρετε μέρος στον σούπερ διαγωνισμό μας, για να διεκδικήσετε απίθανα δώρα!

Σας περιμένουμε το Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019, από τις 12.00μ.μ. τις 14.00μ.μ., στο Public The Mall Athens (Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι).

Γίνε κι εσύ μέλος της παρέας των τελευταίων παιδιών στη Γη και πάλεψε στο πλευρό τους για να συντρίψετε κάθε απειλή.