Doctor Sleep - Δόκτωρ Ύπνος από τον Στίβεν Κινγκ
Τρόμου
Διάρκεια: 151'

Η περίληψη:
Ο ενήλικος Dan Torrance, βασανίζεται από τον αλκοολισμό και τις τραυματικές εμπειρίες στο ξενοδοχείο Όβερλουκ, όταν συναντά ένα κορίτσι με ίδιες τηλεπαθητικές ικανότητες με εκείνον, το οποίο χρειάζεται τη βοήθειά του για να σωθεί από μια αλλόκοσμη συμμορία.



Sorry we missed you - Δυστυχώς απουσιάζατε
Κοινωνική
Διάρκεια: 101'

Η περίληψη:
Δουλεύοντας μεροκάματο για να συντηρήσει την τετραμελή οικογένειά του, ο Ricky βλέπει σαν χρυσή ευκαιρία το να αγοράσει ένα φορτηγάκι και να γίνει αυτοαπασχολούμενος μεταφορέας. Η γυναίκα του, η οποία φροντίζει ηλικιωμένους, πουλάει το δικό της αμάξι, οι δυο τους χρεώνονται, αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα έχουν υπολογίσει.



Donbass - Η δύναμη της αλήθειας
Δραματική
Διάρκεια: 122'

Η περίληψη:
Στην περιοχή Ντονμπάς της Ανατολικής Ουκρανίας ο εθνικός στρατός προσπαθεί να ανακτήσει τις πόλεις που ελέγχουν αυτονομιστικές συμμορίες, την ώρα που οι απλοί πολίτες προσπαθούν να συνεχίσουν τη ζωή τους.



Zombieland: Double tap - Zombieland: Διπλή βολή
Κωμωδία
Διάρκεια: 99'

Η περίληψη:
Δέκα χρόνια μετά τη ζόμπι Αποκάλυψη, που ένωσε τέσσερις αταίριαστους ήρωες στον αγώνα για επιβίωση, η ανάγκη για μια «κανονική» ζωή και η διαρκής απειλή των νεκροζώντανων φέρνει αναταράξεις στη σχέση τους.



Ut og stjæle hester - Κλέφτης αλόγων
Δραματική
Διάρκεια: 123'

Η περίληψη:
Στο τέλος του 1999 ο 67χρονος Trond μετακομίζει σε ένα απομονωμένο χωριό της νορβηγικής ενδοχώρας. Ανακαλύπτοντας πως έχει για γείτονα έναν άντρα που γνώριζε όταν ήταν παιδί, ανακαλεί τα γεγονότα του καλοκαιριού του 1948, τα οποία του άλλαξαν τη ζωή.



Τα μάρμαρά μας
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 62'

Η περίληψη:
Η ιστορία των μαρμάρων του Παρθενώνα από την κατασκευή μέχρι την κατάληξή τους στο Βρετανικό Μουσείο του Λονδίνου. Διακεκριμένοι Έλληνες καλλιτέχνες, ιστορικοί και διανοούμενοι μιλούν για την ανάγκη επιστροφής τους στη χώρα μας.



The Addams Family - Η Οικογένεια Άνταμς
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 86'

Η περίληψη:
Μετακομίζοντας σε έναν απομονωμένο πύργο για να ξεφύγουν από τους ανθρώπους που τους θεωρούν απειλητικά τέρατα, τα μέλη της εκκεντρικής οικογένειας Adams δεν έχουν υπολογίσει την επιθυμία της μικρής Wednesday για συντροφιά και τις ύπουλες διαθέσεις μιας διάσημης τηλεπερσόνας.



Richard says goodbye - Ποτέ δεν είναι αργά κύριε καθηγητά
Δραματική
Διάρκεια: 90'

Η περίληψη:
Ένας καθηγητής πανεπιστημίου μαθαίνει πως πάσχει από ανίατη ασθένεια, έτσι αποφασίζει να ζήσει όσο χρόνο τού απομένει στο έπακρον.