The two popes - Οι δύο πάπες
Δραματική κομεντί
Διάρκεια: 125'

Η περίληψη:
Το 2012 ο Αργεντινός καρδινάλιος Χόρχε Μπεργκόλιο ταξιδεύει ως τη Ρώμη για να παραδώσει στον πάπα Βενέδικτο την επιστολή παραίτησής του, την οποία ο τελευταίος πρέπει να υπογράψει.



Ζίζοτεκ
Δραματική
Διάρκεια: 92'

Η περίληψη:
Κατά τη διάρκεια ενός επαρχιακού πανηγυριού μια μητέρα εγκαταλείπει τον εννιάχρονο γιο της, ο οποίος περιπλανιέται στο δάσος. Καταφεύγει στην καλύβα ενός μοναχικού άντρα, με τον οποίο αναπτύσσει μια ιδιαίτερη, στενή σχέση.



Marianne & Leonard: Words of love - Marianne & Leonard: Λόγια αγάπης
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 102'

Η περίληψη:
Η ερωτική ιστορία του τραγουδοποιού Leonard Cohen και της Νορβηγίδας μούσας του Marianne Ihlen , η οποία ξεκίνησε στην Ύδρα της δεκαετίας του ’60.



Black Christmas - Μαύρα Χριστούγεννα
Τρόμου
Διάρκεια: 92'

Η περίληψη:
Λίγο πριν τα Χριστούγεννα μια παρέα φοιτητριών και μελών της ίδιας αδελφότητας δέχεται επίθεση από ένα μυστηριώδη μανιακό δολοφόνο, τον οποίο αποφασίζουν να σταματήσουν με κάθε κόστος.



Midway - Η Ναυμαχία του Μίντγουεϊ
Πολεμική
Διάρκεια: 138'

Η περίληψη:
Την άνοιξη του 1942 ο ιαπωνικός αυτοκρατορικός στόλος ετοιμάζει το χτύπημα το οποίο θα αποδυναμώσει οριστικά τις συμμαχικές δυνάμεις στον Ειρηνικό. Η αμερικανική αντικατασκοπία εκτιμά πως αυτό θα γίνει στη νήσο του Μίντγουεϊ, αλλά ο ναύαρχος Nimitz είναι επιφυλακτικός μετά την παταγώδη αποτυχία της στο Περλ Χάρμπορ.



La Belle Époque - Ραντεβού στο Belle Époque
Κομεντί
Διάρκεια: 115'

Η περίληψη:
Πρώην διάσημος κομίστας τον οποίο η γυναίκα του διώχνει από το σπίτι, ο 60χρονος Victor ανακαλύπτει έναν αναπάντεχο τρόπο απόδρασης από τη μίζερη πραγματικότητά του. Χάρη σε μια εταιρία που διοργανώνει θεατρικά στημένα ταξίδια στο παρελθόν, μπορεί να ξαναβρεθεί στην Λιόν του 1974 την ημέρα που πρωτογνώρισε τη σύζυγό του.



Τσάρλι
Κωμωδία
Διάρκεια: 90'

Η περίληψη:
Ο Τσάρλι είναι ένας φτωχός, καλόκαρδος ονειροπόλος ο οποίος ξεφυλλίζοντας μια εφημερίδα ανακαλύπτει ένα μήνυμα αποκλειστικά γι’ αυτόν. Αν περάσει πετυχημένα πέντε δοκιμασίες, ένας μεγάλος θησαυρός θα γίνει δικός του.