Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και η ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΛΕΠΟΥ στο πλαίσιο της καμπάνιας «Διαβάζω δυνατά» προσκαλούν μικρούς και μεγάλους το Σάββατο, 08 Φεβρουαρίου 2020, στις 12:30μ.μ., στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα) για να ακούσουν τη βραβευμένη συγγραφέα Αγγελική Δαρλάση να διαβάζει δυνατά το κλασικό έργο «Το μόνο της ζωής του ταξίδι» του Γεώργιου Βιζυηνού, όπως το διασκεύασε για τη σειρά «Η πρώτη μου λογοτεχνία» που περιλαμβάνει αξέχαστα έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!
Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail:
___________________________________________________________________________________


Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίας Παρασκευής και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή τα βιβλία της βραβευμένης συγγραφέα Τζούλια Ντόναλντσον


το Σάββατο, 08 Φεβρουαρίου 2020, στις 11.00π.μ., στον χώρο της βιβλιοθήκης – Παράρτημα Κοντόπευκου (Χίου & Σωτήρος 2, Αγία Παρασκευή).

Οι ήρωες της Τζούλια Ντόναλντσον πάνε διακοπές και συναντούν μια γοργόνα που τραγουδούσε! Όλοι ενθουσιάζονται από το τραγούδι της, όμως το άτυχο πλάσμα θα πέσει στα δίχτυα του πονηρού Πιτ. Θα καταφέρει να το σκάσει από το τσίρκο του; Ίσως χρειαστεί και τη δική μας βοήθεια. Το ίδιο και η πριγκίπισσα Ελάιζα που προσπαθεί να ξεφύγει από τον κακό μάγο. Ελάτε να τις βοηθήσουμε να το σκάσουν. Στον δρόμο ίσως συναντήσουμε κουνέλια ποιητές γοργόνες, μάγους και πριγκίπισσες!

Η θεατροπαιδαγωγός Μαρία Τερζάκη αφηγείται, παίζει μουσική και προσκαλεί τα παιδιά να πάρουν μέρος στις περιπέτειες των ηρώων, να διασκεδάσουν και να σώσουν την κατάσταση!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙ!

Για παιδιά από 4 ετών
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
___________________________________________________________________________________


Το βιβλιοπωλείο PICK A BOOK και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εργαστήρι μουσικοκινητικής αγωγής με αφορμή τα βιβλία της Ιρένα Τρεβιζάν

και

το Σάββατο, 08 Φεβρουαρίου 2020, στις 12.00μ.μ., στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Αγ. Λαύρας 70, Πετρούπολη).

Μια μικρή πυγολαμπίδα περιπλανιέται στο δάσος και ψάχνει να βρει κάτι που θα την κάνει να μην αισθάνεται τόσο ασήμαντη. Ένα πουλάκι δυσκολεύεται να μάθει να πετάει και αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια των υπόλοιπων ζώων της σαβάνας. Ελάτε να ακούσουμε και να ζωντανέψουμε τις δύο ιστορίες ακούγοντας τους μαγευτικούς ήχους της φύσης. Στο τέλος του εργαστηρίου τα παιδιά θα δημιουργήσουν τη δική τους κατασκευή.

Εμψυχώνει η νηπιαγωγός, δασκάλα χορού και kids yoga instructor Φωτεινή Χούτου.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

Για παιδιά από 3 ετών
___________________________________________________________________________________


Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καισαριανής και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν μικρούς και μεγάλους σε εκδήλωση με αφορμή το παιδικό βιβλίο της Μαίρης Τσόγκα


την Κυριακή, 09 Φεβρουαρίου 2020, στις 12.00μ.μ., στον χώρο της βιβλιοθήκης (Υμηττού 57 & Ηρώων Σκοπευτηρίου, Καισαριανή).

Ένα τέρας φοβερό, που κάνει επιτυχημένη καριέρα τρομάζοντας τους πάντες, μένει ξαφνικά… άνεργο. Τι δουλειά όμως μπορεί να κάνει ένα τέρας, όταν κανείς δεν το χρειάζεται και όλοι τρέμουν μπροστά του; Τι θα γίνει όμως όταν θα πρέπει να παρουσιαστεί σε ένα πάρτι προς τιμήν του; Αν σας τρώει η περιέργεια για το τι θα συμβεί, ελάτε να ακούσουμε μαζί την ιστορία, να τραγουδήσουμε και να παίξουμε. Η συγγραφέας Μαίρη Τσόγκα θα είναι μαζί μας, για να μας συστήσει αυτό το διαφορετικά όμορφο τέρας!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Για παιδιά από 6 ετών
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ