The aeronauts - Οι αεροναύτες
Περιπέτεια
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Το 1862 ο πρωτοπόρος μετεωρολόγος James Glaisher και η τολμηρή πιλότος αεροστάτου Amelia Wren επιχειρούν να πετάξουν πάνω από το ρεκόρ των 28.000 ποδιών, σε μια ριψοκίνδυνη επιστημονική αποστολή.



Honeyland - Στη γη του άγριου μελιού
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 85'

Η περίληψη:
Η Hatidze Muratova , τελευταία μιας γενιάς μελισσοκόμων άγριου μελιού, ζει σε μια απομονωμένη ορεινή περιοχή της Βόρειας Μακεδονίας με την ηλικιωμένη μητέρα της. Η ήρεμη ζωή της όμως θα διαταραχτεί από την άφιξη μιας οικογένειας με θορυβώδεις μηχανές, επτά ανυπάκουα παιδιά, ένα μεγάλο κοπάδι αγελάδες και άπληστη διάθεση.



Σπύρος Μελετζής - Ο φωτογράφος της Αντίστασης και ο εικαστικός φωτογράφος
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 64'

Η περίληψη:
Ο σπουδαίος Έλληνας φωτογράφος περιγράφει στην κάμερα τις στιγμές της φωτογράφισης του Άρη Βελουχιώτη στο βουνό, πώς έζησε από πολύ κοντά τη βία των Δεκεμβριανών, αλλά και πώς κατάφερνε πάντα να τραβάει τόσο καίριες και σπάνιες φωτογραφίες.



L' uomo del labirinto - Στο λαβύρινθο
Θρίλερ
Διάρκεια: 130'

Η περίληψη:
Μια μαθήτρια πέφτει θύμα απαγωγής και ξυπνάει ύστερα από δεκαπέντε χρόνια στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου, ενώ δεν θυμάται απολύτως τίποτα. Ένας ψυχίατρος προσπαθεί να τη βοηθήσει να ανακτήσει τη μνήμη της, ενώ την ίδια στιγμή ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ, ο οποίος την αναζητούσε όταν πρωτοεξαφανίστηκε, αρχίζει τη δική του παράλληλη έρευνα.



Απόστρατος
Δραματική
Διάρκεια: 99'

Η περίληψη:
Τριαντάρης εισαγωγέας μηχανών εσπρέσο, ο εργένης Γλυφαδιώτης Άρης μετακομίζει στο σπίτι του παππού του Αριστείδη στου Παπάγου μέχρι να ορθοποδήσει οικονομικά. Ξανασμίγει με παιδικούς φίλους αλλά και με έναν πρώην συναγωνιστή του παππού του, την ιστορία του οποίου αρχίζει να ανακαλύπτει με περιέργεια και απανωτές εκπλήξεις.



Ema - Έμα
Δραματική
Διάρκεια: 102'

Η περίληψη:
Έπειτα από ένα τραυματικό γεγονός που θα συγκλονίσει την οικογένειά της, η Ema, μια νεαρή γυναίκα που ζει μέσα από το χορό, προσπαθεί να ξαναχτίσει τη ζωή της, αναλαμβάνοντας κάθε ρίσκο για να τα καταφέρει.



The call of the wild - Το κάλεσμα της άγριας φύσης
Περιπέτεια
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Ο πανέξυπνος σκύλος Μπακ, διασταύρωση ποιμενικού με Αγίου Βενάρδου, μεταφέρεται από την Καλιφόρνια στην Αλάσκα του 1890, την περίοδο της μεγάλης εξόρυξης χρυσού. Δίνει ένα σκληρό αγώνα επιβίωσης, γίνεται αρχηγός μιας ομάδας σκύλων για αποστολές αλληλογραφίας και προσπαθεί να επιλέξει ανάμεσα στην άγρια φύση του και την πίστη του στους ανθρώπους.



Sonic the Hedgehog - Sonic: Η ταινία
Φαντασίας
Διάρκεια: 99'

Η περίληψη:
Ο Σόνικ, ένας απίστευτα γρήγορος ανθρωπόμορφος σκαντζόχοιρος, κι ένας νεαρός αστυνομικός θα αναγκαστούν να συνεργαστούν για να σταματήσουν τα σχέδια του σατανικού δρα Ρομπότνικ για παγκόσμια κυριαρχία.