The nest - Η φωλιά
Δραματική
Διάρκεια: 107'

Η περίληψη:
Ο Rory O'Hara είναι ένα φιλόδοξο στέλεχος χρηματοπιστωτικών επιχειρήσεων που αποφασίζει να μετακομίσει με τη σύζυγο και τα δύο παιδιά του από τις Η.Π.Α. στην Αγγλία, τη χώρα καταγωγής του. Η εγκατάστασή τους εκεί, όμως, θα φέρει βίαια στην επιφάνεια τις υποβόσκουσες οικογενειακές εντάσεις.



O que arde- Θα έρθει η φωτιά
Δραματική
Διάρκεια: 86'

Η περίληψη:
Όταν βγει από τη φυλακή, ο καταδικασμένος για εμπρησμό Αρίας επιστρέφει στο πατρικό του, σε ένα χωριό στα βουνά της Γαλικίας. Η καθημερινή ζωή με την ηλικιωμένη μητέρα του είναι γεμάτη δυσκολίες και στερήσεις, ώσπου μια καινούργια φωτιά θα αλλάξει τη ζωή του με δραματικό τρόπο.



Μεταφορά
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 115'

Η περίληψη:
Μετά από 115 χρόνια φιλοξενίας της στο κτίριο της οδού Πανεπιστημίου, η Εθνική Βιβλιοθήκη είναι έτοιμη για τη μεταφορά της στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Μια περίπλοκη, περιπετειώδης διαδικασία με αβέβαια αποτελέσματα.



The secrets we keep - Το μυστικό μας

Δραματική
Διάρκεια: 99'

Η περίληψη:
Ρουμάνα που μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο έχει δημιουργήσει οικογένεια στις Η.Π.Α., η Maja έρχεται ξαφνικά αντιμέτωπη με ένα «φάντασμα» από το κρυφό, τραυματικό παρελθόν της. Έναν Γερμανό στρατιώτη ο οποίος ζει στην πόλη τους με καινούργια ταυτότητα.



The secret garden - Ο μυστικός κήπος

Φαντασίας
Διάρκεια: 99'

Η περίληψη:
Μένοντας ορφανή, η δεκάχρονη Mary θα αφήσει την Ινδία για την έπαυλη του θείου της στην Αγγλία. Εκεί θα παγιδευτεί σε μια αυστηρή, μονότονη καθημερινότητα, μέχρι που θα ανακαλύψει έναν καλά κρυμμένο κήπο γεμάτο μυστικά που θα αλλάξουν τη ζωή της καινούργιας οικογένειάς της.