"Η περιπέτεια μιας τοσοδούλας Λιβελούλας" της Ζωής Γεωργίου

Μια τοσοδούλα λιβελούλα θέλει να εξερευνήσει τον κόσμο γύρω της. Δυστυχώς, όμως, φοβάται να φύγει από το σπίτι της. Ώσπου… μια μέρα, σθεναρά, το αποφασίζει. Τι θα δει στο πέταγμά της; Τι θα τη μαγέψει και τι θα τη φοβίσει στο ταξίδι της; Θα καταφέρει με τη δύναμη της αγάπης να υπερπηδήσει όλα τα εμπόδια;

"Ο Πιλοτίμος" της Μαντελένας Οικονόμου

Τι κι αν τα όνειρα φαντάζουν άπιαστα και μακρινά;
Ένα πρόβατο ονειρεύεται ότι πετάει…
Ένα κατσικάκι είναι δίπλα του και το βοηθάει…
Και ένα δάσος ανάστατο διασκεδάζει και γελάει…
Μια ιστορία στην οποία η φιλία γίνεται σκάλα, για να φτάσεις τα όνειρά σου, ακόμα και αν αυτά δείχνουν να βρίσκονται πολύ ψηλά!

"Ένα δώρο για τη Νίνα" της Σοφίας Παλαμήδη

Τι είναι αστερένιο και μοναδικό αλλά λιώνει στο λεπτό;
Μια χειμωνιάτικη περιπέτεια στην Ανταρκτική, με πρωταγωνιστές δύο πολύ αγαπημένους πιγκουίνους.
Θα καταφέρει άραγε ο Νίνο να δώσει το δώρο του στην καλύτερή του φίλη;
Μια τρυφερή ιστορία για τη φιλία, την επιμονή και την αγάπη.

"Φτου κι απ’ την αρχή" της Παρασκευής Λουκά

Καλώς όρισες στη µαγική παιδική χαρά, όπου αντί για κούνιες υπάρχουν σκαντζοχοιροφωλιές που τα πόδια τους είναι φτιαγµένα από µολύβια, για να γράφεις την ευχή σου, και αντί για τσουλήθρες δρακότρυπες, για να βουτάς και να πραγµατοποιούνται οι παραπάνω ευχές.
Εδώ βρίσκεται και ο Φάνης, του οποίου η ευχή είναι να τον υποδεχτούν µε αγάπη οι συµµαθητές του στο καινούργιο σχολείο. Ένα κοριτσάκι, η Γιούλη, κάνει την εµφάνισή της µε έναν περίεργο τρόπο… ο σκοπός της µαγικός. Αναπτύσσεται µια φιλία που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή του.
Ένα παραµύθι που βοηθάει τα παιδιά να µιλήσουν για τις ανησυχίες τους, αλλά και για το πώς να διαχειρίζονται τον φόβο του καινούργιου.
Μια τρυφερή ιστορία που θα µείνει ανεξίτηλη στην καρδιά σας!