First cow

Δραματική
Διάρκεια: 122'

Η περίληψη:
Στη βορειοδυτική Αμερική του 1820 ένας περιπλανώμενος μάγειρας και ένας Κινέζος εργάτης δημιουργούν μια πετυχημένη επιχείρηση. Κανείς δεν ξέρει όμως πως εκμεταλλεύονται κρυφά την αγελάδα του τοπικού προύχοντα.



Η αναζήτηση της Λώρα Ντουράντ
Κομεντί
Διάρκεια: 98'

Η περίληψη:
Δυο φίλοι που φυτοζωούν σε ένα μικρό αθηναϊκό διαμέρισμα και ασχολούνται με τη μουσική αποφασίζουν να λύσουν το μυστήριο της Λώρα Ντουράντ. Της διάσημης πορνοστάρ των 90s που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς πριν αρκετά χρόνια.



The courier - Ο κατάσκοπος του Ψυχρού Πολέμου
Θρίλερ
Διάρκεια: 112'

Η περίληψη:
Το 1960 κι ενώ ο Ψυχρός Πόλεμος κορυφώνεται, ο σοβιετικός στρατιωτικός Oleg Penkovsky αποφασίζει να διαρρεύσει άκρως απόρρητες πληροφορίες στη Δύση. Για να κρατήσουν το δίαυλο επικοινωνίας ανοιχτό χωρίς να εγείρουν υποψίες, η βρετανική ΜΙ6 και η CIA στρατολογούν τον επιχειρηματία Greville Wynne ως «μεταφορέα» των μηνυμάτων.



Nobody - Κανένας
Περιπέτεια
Διάρκεια: 92'

Η περίληψη:
Ο Hutch Mansell είναι ένας φιλήσυχος οικογενειάρχης ο οποίος δεν αντιδρά στη νυχτερινή εισβολή δυο ληστών στο σπίτι του, φοβούμενος την ανεξέλεγκτη βία. Η σύζυγός, ο γιος, συγγενείς. συνάδελφοι και γείτονές του τον αντιμετωπίζουν πλέον με περιφρόνηση, αναγκάζοντάς τον να αντιδράσει δυναμικά.



Come away - Μια φορά κι έναν καιρό
Φαντασίας
Διάρκεια: 94'

Η περίληψη:
Μετά το θάνατο του μεγαλύτερου αδελφού τους, ο Peter και η οχτάχρονη Alice προσπαθούν να παρηγορήσουν με κάθε τρόπο τους γονείς τους. Οι οικογενειακές σχέσεις θα διαταραχθούν και επώδυνα μυστικά θα βγουν στην επιφάνεια.