West Side Story
Μιούζικαλ
Διάρκεια: 156'

Η περίληψη:
Στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του ’50, ένα μέλος της λευκής νεανικής συμμορίας των Τζετς ερωτεύεται την αδελφή του Πορτορικανού αρχηγού της αντίπαλης συμμορίας των Σαρκς.



C'mon C'mon - Η ζωή συνεχίζεται
Δραματική
Διάρκεια: 109'

Η περίληψη:
Η ζωή του Johnny, ενός εργένη ραδιοφωνικού παραγωγού, θα αλλάξει από τη στιγμή που θα αναλάβει να προσέξει για λίγες ημέρες τον εννιάχρονο γιο της αδελφής του.



The black bachelor
Κωμωδία
Διάρκεια: 95'

Η περίληψη:
Η αντροπαρέα των Τζίμη, Ρένου, Αντώνη και Κώστα ταξιδεύουν μέχρι τη Μάνη για να συντροφεύσουν ένα φίλο τους που πηγαίνει να γνωρίσει τα μελλοντικά πεθερικά του. Ένα αυτοκινητικό ατύχημα στις ερημιές, όμως, θα τους οδηγήσει στον απομονωμένο πύργο μιας πολύ παράξενης οικογένειας.



Don't look up - Μην κοιτάτε πάνω
Κωμωδία
Διάρκεια: 145'

Η περίληψη:
Ένας καθηγητής αστρονομίας και μια μεταπτυχιακή φοιτήτρια ανακαλύπτουν έναν τεράστιο κομήτη, ο οποίος θα συγκρουστεί με τη Γη σε έξι μήνες, προκαλώντας ολοκληρωτική καταστροφή. Προσπαθώντας να προειδοποιήσουν τον κόσμο, ξεκινούν από τον Λευκό Οίκο.



Ailleurs, partout - Αλλού, παντού
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 62'

Η περίληψη:
Ένας νεαρός άνδρας σ’ ένα δωμάτιο κάπου στην Αγγλία. Σε μια οθόνη υπολογιστή, εικόνες απ’ όλο τον κόσμο. Παράλληλα, η αφήγηση του περιπετειώδους ταξιδιού του Σαχίν, ενός εικοσάχρονου Ιρανού που εγκατέλειψε την πατρίδα του μόνος, ξετυλίγεται σε κομμάτια.



Daniel 16
Δραματική
Διάρκεια: 101'

Η περίληψη:
Ο Daniel, ένας Γερμανός έφηβος, στέλνεται σε μια ελληνική κοινότητα αγωγής ανηλίκων για να εκτίσει την ποινή του για παραβατική συμπεριφορά. Σ’ ένα εγκαταλελειμμένο χωριό του Έβρου, κοντά στα σύνορα με την Τουρκία, βιώνει πρωτόγνωρα συναισθήματα και καλείται να δώσει λύση σε δύσκολα διλήμματα.



Δικαίωση 3368
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 137'

Η περίληψη:
Η ιστορία της σφαγής των Καλαβρύτων στις 13/12/43 από τις ναζιστικές δυνάμεις κατοχής και των ελληνικών διεκδικήσεων για γερμανικές αποζημιώσεις.