Στους Δρόμους Ζωής τα βήματα ήταν πάντα μικρά, ανοδικά και σταθερά. Σε μια επανεκκίνηση, μπροστά στις πρωτόγνωρες δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, συνεχίζουμε με βήματα σταθερά, ανοδικά, βήματα γιορτινά να ψηλαφίσουμε τη χαρά που τόσο μας έλειψε!

Στις 18 και 19 Δεκεμβρίου 2021 οι Δρόμοι Ζωής θα γιορτάσουν το 21ο Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο Κέντρο Επικοινωνίας όπου στεγάζονται οι προσπάθειες και το όραμα για κατανόηση και αποδοχή της διαφορετικότητας, για την στήριξη και προσφορά σε παιδιά που ζουν στην ευρύτερη περιοχή του Γκαζιού κάτω από ευαίσθητες κοινωνικά συνθήκες. Απολογισμός μαθητείας για μας τους εθελοντές, πρόσκληση και ευκαιρία σε φίλους παλιούς και καινούργιους για μοίρασμα αγάπης και αντάμωμα γιορτής.

Σας περιμένουμε Γαργηττίων 12 στο Γκάζι αλλά και διαδικτυακά, (στο https://www.bazaar-dromoizois.gr) σε μια προσπάθεια να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες των καιρών μας. Οι πόροι που εξασφαλίζονται μέσα από την προσφορά και τον κόπο εθελοντών και φίλων χρηματοδοτούν εξ ολοκλήρου τις λειτουργικές ανάγκες του Κέντρου Επικοινωνίας για όλη τη χρονιά. Σας ετοιμάζουμε γιορτινές ευκαιρίες με γεύσεις προσεγμένες αλμυρές ή γλυκιές, με υλικά αγνά και πολλή αγάπη, χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες, body scrub και κρέμες για απαλό δέρμα, κεριά ευεξίας φτιαγμένα από εμάς για να επιλέξετε δώρα σε αγαπημένους ή για εσάς.
Στο «Μικρό Μοναστηράκι» εκπλήξεις για το σπίτι και βιβλία για τα κρύα βράδια του χειμώνα.

Σας περιμένουμε λοιπόν για τη «Γιορτή» που μπορεί να ζεστάνει τις καρδιές μικρών και μεγάλων που μπορεί να είναι άλλο ένα βήμα στο δρόμο για εκείνη την κοινωνία που μας πρέπει.

Bazaar info:
Ωράριο φυσικού Bazaar:

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου: 10:00π.μ. - 22:00μ.μ.
Κυριακή 19 Δεκεμβρίου: 10:00π.μ. - 20:00μ.μ.

Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα, η είσοδος των επισκεπτών στο χώρο του Bazaar θα επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού, πιστοποιητικό νόσησης, rapid test 48 ωρών ή μοριακό τεστ 72 ωρών.

Χάρτης τοποθεσίας: https://cutt.ly/6hEYvwi

Πληροφορίες ηλεκτρονικού Bazaar 
Διάρκεια: Σάββατο 18/12 10:00π.μ. έως και Κυριακή 19/12 20:00μ.μ.
Οδηγίες: http://www.bazaar-dromoizois.gr/?page_id=1607

Για περισσότερες πληροφορίες για την εθελοντική δράση των Δρόμων Ζωής:
www.dromoi-zois.gr
www.facebook.com/dromoizois
www.twitter.com/dromoizois
www.instagram.com/dromoi.zois

Για περισσότερες πληροφορίες για το bazaar:
www.bazaar-dromoizois.gr
https://www.facebook.com/events/1528622430847473/