Wrath of man - Ένας οργισμένος άντρας εκδικείται
Περιπέτεια
Διάρκεια: 119'

Η περίληψη:
Ο Patrick Hill προσλαμβάνεται ως φύλακας ασφαλείας σε μια εταιρεία μεταφοράς μετρητών, η οποία λίγους μήνες πριν έχει πέσει θύμα αιματηρής ληστείας. Σιωπηλός κι αποφασισμένος, βρίσκεται εκεί βάσει προγραμματισμένου σχεδίου.



King Richard - Η μέθοδος των Γουίλιαμς
Δραματική
Διάρκεια: 144'

Η περίληψη:
Αποφασισμένος να κάνει τις δυο μικρές του κόρες τις κορυφαίες τενίστριες του κόσμου, ο Richard Williams ακολουθεί πεισματικά έναν τρόπο προπόνησης δικής του έμπνευσης, κόντρα στις συμβουλές όλων των ειδικών του αθλήματος.



Uncharted
Περιπέτεια
Διάρκεια: 116'

Η περίληψη:
Ο καπάτσος μικροαπατεώνας Nathan Drake στρατολογείται από έναν έμπειρο τυχοδιώκτη για την ανεύρεση του χαμένου θησαυρού του θαλασσοπόρου Φερδινάνδου Μαγγελάνου. Στο κατόπι τους όμως βρίσκεται ο αδίστακτος Santiago Moncada, ο οποίος θεωρεί πως είναι ο νόμιμος κληρονόμος του.



Souad - Τα μυστικά της αδερφής μου
Δραματική
Διάρκεια: 96'

Η περιπέτεια:
Σε μια παραθαλάσσια αιγυπτιακή πόλη, η 19χρονη Souad ζει διπλή ζωή: αυτήν που καθορίζεται από τη συντηρητική, θεοκρατική κοινωνία και εκείνη των social media. Μια σειρά γεγονότων θα οδηγήσουν τη μικρότερη αδελφή της Rabab στην αναζήτηση των δραματικών μυστικών της.



Okul Tirasi - Φύλακας αδερφός
Δραματική
Διάρκεια: 85'

Η περίληψη:
Σε ένα οικοτροφείο για Κούρδους στην ορεινή Ανατολία, ο 11χρονος Memo πέφτει ανεξήγητα σε κώμα. Οι δάσκαλοι τον απομονώνουν στο αναρρωτήριο και συνεχίζουν τη ρουτίνα τους, αλλά ο φίλος του Yusuf προσπαθεί να τους πείσει να κάνουν κάτι πριν να είναι αργά.