The electrical life of Louis Wain - Λούις Γουέιν: Ένας ξεχωριστός κόσμος
Βιογραφική
Διάρκεια: 111'

Η περίληψη:
Βιογραφία του εκκεντρικού ψυχεδελικού εικονογράφου Louis Wain, διάσημου για τις υπερρεαλιστικές απεικονίσεις γατών.



The outfit - Το κοστούμι
Γκανγκστερική
Διάρκεια: 105'

Η περίληψη:
O Leonard είναι ένας εξαίρετος Βρετανός ράφτης, ο οποίος ύστερα από μια προσωπική τραγωδία θα βρεθεί από τη λονδρέζικη Σάβιλ Ρόου στο Σικάγο του ’50. Καθώς οι άρχοντες του τοπικού εγκλήματος είναι οι καλύτεροι πελάτες του, ένα βράδυ ο γιος του αρχιμαφιόζου ζητά τραυματισμένος καταφύγιο στο ραφτάδικό του.



Μαγνητικά πεδία - Magnetic fields
Δραματική
Διάρκεια: 78'

Η περίληψη:
Η Έλενα και ο Αντώνης συναντιούνται στο φέρι για την Κεφαλονιά και ξεκινούν μια απρόοπτη περιπλάνηση στο νησί για να θάψουν ένα μεταλλικό κουτί.



The protégé - Κώδικας: Εκδίκηση
Περιπέτεια
Διάρκεια: 109'

Η περίληψη:
Ένας επαγγελματίας δολοφόνος σώζει μια μικρή, ορφανή Βιετναμέζα, την οποία μεγαλώνει μαθαίνοντάς της την τέχνη του. Η Anna έχει γίνει πλέον μια ακριβοπληρωμένη εκτελέστρια, η οποία, όταν εκείνος δολοφονηθεί, θα ορκιστεί εκδίκηση κατά παντός υπευθύνου.



Nitram - Νίτραμ
Δραματική
Διάρκεια: 112'

Η περίληψη:
Στα προάστια μιας παραθαλάσσιας πόλης της Τασμανίας, ο νεαρός Nitram ζει με τη μητέρα και τον πατέρα του μια ζωή απομόνωσης και απογοήτευσης. Μέχρι που γίνεται φίλος με μια ηλικιωμένη, απομονωμένη κληρονόμο, το τραγικό τέλος της οποίας θα τον γεμίσει θυμό και θα τον σπρώξει στα άκρα.


Lacci - Τα κορδόνια
Δραματική
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Παντρεμένοι με δύο μικρά παιδιά, η Vanda και ο Aldo βιώνουν μια μεγάλη κρίση στη σχέση τους, όταν εκείνος της ανακοινώνει ότι μπορεί να είναι ερωτευμένος με μιαν άλλη. Τρεις δεκαετίες μετά, οι δυο τους συνεχίζουν να είναι μαζί. Τι έχει μεσολαβήσει εν τω μεταξύ;



Noche de fuego - Νύχτα της φωτιάς
Δραματική
Διάρκεια: 110'

Η περίληψη:
Σε μια ορεινή κωμόπολη του Μεξικού, τρία μικρά κορίτσια μπαίνουν στην εφηβεία μέσα σ’ ένα ταραγμένο, ανεξέλεγκτα βίαιο περιβάλλον.