Το βιβλιοπωλείο Monogram και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, στο πλαίσιο του 3ου Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας, σας προσκαλούν σε ένα διαδραστικό εργαστήρι δημιουργικής γραφής το Σάββατο, 28 Μαΐου 2022, στις 19:30μ.μ., στη Βίλα Σαλίγκαρου (Αετιδέων 64, Χολαργός).

Οι συγγραφείς Τατιάνα Αβέρωφ και Χρύσα Σπυροπούλου θα μυήσουν τους φίλους της αστυνομικής λογοτεχνίας στα μυστικά της, θα συζητήσουν για τα είδη και τη μεθοδολογία της συγγραφής έργων του είδους και θα κατευθύνουν τους συμμετέχοντες να συνθέσουν τη δική τους αστυνομική ιστορία.

Μην το χάσετε!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
____________________________________________________________________________________


Τα βιβλιοπωλεία ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν να γνωρίσετε από κοντά τη δημιουργό του kids food blog Little Hands Ελένη Κατσούλη το Σάββατο 28 Μαΐου 2022, στον Ευριπίδη στην Κηφισιά (Λ. Κηφισιάς 310).

Η Ελένη Κατσούλη σάς περιμένει από τις 11.00π.μ. μέχρι τις 12.00μ.μ. για να συνομιλήσει μαζί σας και να σας υπογράψει το βιβλίο της ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΗ - Συνταγές για μικρά χεράκια.

Ένα πρωτότυπο εικονογραφημένο βιβλίο για παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας με 8 απολαυστικές (παραμυθο)συνταγές, το οποίο αποδεικνύει πώς η μαγειρική μπορεί να γίνει η αγαπημένη απασχόληση κάθε παιδιού με πολλαπλά οφέλη για το ίδιο και την οικογένειά του.
____________________________________________________________________________________


Το βιβλιοπωλείο LITTLE BOOK και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μικρών Βιβλιοπωλείων, σας προσκαλούν να γνωρίσετε τον ταλαντούχο εικονογράφο Βασίλη Κουτσογιάννη το Σάββατο 28 Μαΐου 2022, στις 11.00π.μ., στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Χαϊμαντά 35, Χαλάνδρι).

Η βιτρίνα του καταστήματος θα μετατραπεί σε έναν τεράστιο καμβά, ο οποίος θα γεμίσει με τις εικόνες που θα ζωγραφίσει ο Βασίλης Κουτσογιάννης με αφορμή το βιβλίο ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΕΡΣΕΝ της Αγγελικής Δαρλάση.
Μην το χάσετε!

Για παιδιά από 5 ετών
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ