Murina - Τελευταίο καλοκαίρι
Δραματική
Διάρκεια: 96'

Η περίληψη:
Σε ένα ειδυλλιακό νησί, μια νεαρή κοπέλα συγκρούεται με τον καταπιεστικό πατέρα της όταν κλέβει την προσοχή ενός φίλου του.



Maison de retraite - Η πανσιόν
Κωμωδία
Διάρκεια: 97'

Η περίληψη:
Ο Milann, ένας 30ρης που μισεί τους ηλικιωμένους, εξαιτίας μιας παρεξήγησης υποχρεώνεται σε εκατοντάδες ώρες κοινωφελούς εργασίας σε γηροκομείο, ώστε να αποφύγει τη φυλάκιση. Εκεί οι ιδιότροποι ένοικοι του επιφυλάσσουν μια αξέχαστη εμπειρία.



Entre la vie et la mort - Στα άκρα
Θρίλερ
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Ένας οδηγός μετρό προσεγγίζει ένα σταθμό όταν ένας άντρας πέφτει στις γραμμές. Στα κλάσματα που διαρκεί η πτώση προλαβαίνει να διακρίνει το πρόσωπο του αυτόχειρα και διαπιστώνει ότι πρόκειται για τον αποξενωμένο γιο του. Αποφασίζει, τότε, να ανακαλύψει τι τον οδήγησε να βάλει τέλος στη ζωή του.



Amira - Αμίρα
Δραματική
Διάρκεια: 98'

Η περίληψη:
Μια νεαρή στρατευμένη Παλαιστίνια βιώνει μια οδυνηρή κρίση ταυτότητας, όταν ανακαλύπτει τυχαία τις πραγματικές ρίζες της, στην προσπάθεια των γονιών της να βγάλουν κρυφά από τη φυλακή το σπέρμα του κρατούμενου πατέρα της.



Eiffel - Άιφελ
Δραματική
Διάρκεια: 108'

Η περίληψη:
Ο μηχανικός Gustave Eiffel, έχοντας μόλις κατασκευάσει το Άγαλμα της Ελευθερίας, ετοιμάζεται στο Παρίσι για το επόμενο μεγαλεπήβολο σχέδιό του εν όψει της Παγκόσμιας Έκθεσης του 1889, όταν επανεμφανίζεται στη ζωή του μια γυναίκα από το παρελθόν.



OSS 117: Alerte rouge en Afrique noire - Μυστικός πράκτορας OSS 117: Από την Αφρική με αγάπη
Κωμωδία
Διάρκεια: 117'

Η περίληψη:
Ο βετεράνος πράκτορας OSS 117 αναλαμβάνει μια εξαιρετικά δύσκολη αποστολή στην Αφρική, στην οποία αναγκάζεται να συνεργαστεί με έναν νέο αντισυμβατικό κατάσκοπο.