The Fabelmans
Δραματική
Διάρκεια: 151'

Η περίληψη:
Στις Η.Π.Α. των 50s, ένα αγόρι ανακαλύπτει τη μαγεία του κινηματογράφου την ώρα που έρχεται αντιμέτωπο με τις σκληρές αλήθειες τις οποίες κρύβει η οικογένειά του και τις πρώτες πληγές της εφηβείας.



Bones and all

Δραματική
Διάρκεια: 130'

Η περίληψη:
Μια νεαρή κοπέλα με κανιβαλιστικές τάσεις φεύγει από το σπίτι της και περιπλανιέται στην Αμερική των 80s. Συναντώντας κι άλλους με τα ίδια γούστα στο δρόμο, προσπαθεί να βρει απαντήσεις για τη διαστροφή της, αναζητώντας τα ίχνη της χαμένης μητέρας της.



Pinocchio - Πινόκιο του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο
Animation
Διάρκεια: 117'

Η περίληψη:
Με φόντο τη φασιστική Ιταλία του Μουσολίνι, ένας ξυλουργός που πενθεί την απώλεια του γιου του φτιάχνει ένα ξύλινο αγόρι το οποίο εν μία νυκτί αποκτά μαγικά ζωή και πολύ σύντομα μπλέκει σε επικίνδυνες περιπέτειες.



Strange world - Παράξενος κόσμος
Animation
Διάρκεια: 102'

Η περίληψη:
Ο καταγόμενος από οικογένεια εξερευνητών αγρότης Jaeger Clade αναγκάζεται να συμμετάσχει σε μια επικίνδυνη, γεμάτη εκπλήξεις αποστολή, προκειμένου να διασφαλίσει το μέλλον της Αβαλόνια, μιας μυθικής χώρας η οποία τον έχει ανακηρύξει εθνικό ήρωα.



Τέλος χρόνου
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 77'

Η περίληψη:
Η Σοφία, ο Λορντ, ο Αλέξανδρος και ο Νίκος είναι μαθητές τρίτης λυκείου, αντιμέτωποι με την πίεση των πανελλήνιων εξετάσεων. Επιπλέον, μια μαθητική κατάληψη επιβάλλει το κλείσιμο του σχολείου τους και ο Covid-19 τούς αναγκάζει σε διαδικτυακή παρακολούθηση των μαθημάτων.