Το βιβλιοπωλείο ΑΝΕΜΟΣ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν μικρούς και μεγάλους σε εκδήλωση με αφορμή το παιδικό βιβλίο της Σοφίας Δάρτζαλη
το Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022, στις 11:30π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων Κλίμαξ – Lido Οργανισμός (Ηφαίστου 2 & Βενιζέλου), στη Λάρισα.

Είμαστε σίγουροι πως θα βρείτε λίγο χρόνο να ακούσετε μια διαφορετική ιστορία για έναν μικρό κούκο που ζει μέσα σ’ ένα ρολόι τοίχου!

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η συγγραφέας Λίνα Μουσιώνη, η Έλενα Καματέρη, Γενική Διευθύντρια του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ), ο Γιώργος Τράντας, εκπαιδευτικός-δημοσιογράφος, και η συγγραφέας του βιβλίου Σοφία Δάρτζαλη.

Αν θέλεις, ο χρόνος πετά, από καρδιά σε καρδιά, τρυπώνει βαθιά μέσα στον νου και συνεχίζει από κει που τον άφησες στην ψυχή όσων θυμούνται…

Οι μικροί μας φίλοι θα δουν την ιστορία να ζωντανεύει και θα φτιάξουν τον δικό τους ξεχωριστό κούκο!

Μην το χάσετε!
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
____________________________________________________________________________________


Το Athens Culture Net και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, στο πλαίσιο της δράσης «Πολιτισμός στις γειτονιές του Δήμου Αθηναίων», προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εργαστήριο δημιουργικής γραφής με αφορμή το εμβληματικό βιβλίο του Τζάνι Ροντάρι
το Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022, στις 11.00π.μ., στην Κεντρική Βιβλιοθήκη του Δήμου Αθηναίων (Δομοκού 2, Αθήνα).

Με εργαλεία τα κόλπα και τις ιδέες του αγαπημένου μας Ιταλού συγγραφέα και του βιβλίου του, τα παιδιά θα απελευθερώσουν την επινοητική τους ικανότητα, θα διασκεδάσουν ταξιδεύοντας με τη φαντασία τους και θα φτιάξουν τις δικές τους χριστουγεννιάτικες ιστορίες, τις οποίες στη συνέχεια μπορούν να ζωντανέψουν.

Το εργαστήριο έχει σχεδιάσει και πραγματοποιεί η ηθοποιός και εμψυχώτρια Μαρία Τερζάκη.

Είσοδος ελεύθερη με προκράτηση θέσης στο 210-8846021 (Κεντρική Βιβλιοθήκη του Δήμου Αθηναίων) Δευτέρα έως Παρασκευή 11.00π.μ.-16.00μ.μ.