Tár

Δραματική
Διάρκεια: 158'

Η περίληψη:
Κορυφαία μαέστρος, η Lydia Tár προετοιμάζει την παρουσίαση ενός βιβλίου και τη ζωντανή ηχογράφηση της Πέμπτης Συμφωνίας του Μάλερ. Στο απόγειο της καριέρας της, η ζωή της αρχίζει να παίρνει δραματική τροπή.



Magic Mike's last dance - Magic Mike: Ο τελευταίος του χορός
Δραματική
Διάρκεια: 112'

Η περίληψη:
Αφού χρεοκοπεί η επιχείρησή του, ο στρίπερ Mike βρίσκει μια σπάνια ευκαιρία να ανακάμψει οικονομικά, όταν μια εύπορη ιδιοκτήτρια θεάτρου του προσφέρει τη σκηνή της για ένα τελευταίο φαντασμαγορικό σόου ερωτικού χορού.



Peter von Kant
Δραματική
Διάρκεια: 85'

Η περίληψη:
Ο διάσημος σκηνοθέτης Peter von Kant θα γνωρίσει, μέσω της πρώην μούσας του Sidonie, τον όμορφο νεαρό Amir, τον οποίο και θα ερωτευτεί. Θα του προτείνει να μοιραστεί το διαμέρισμά του και να τον βοηθήσει να μπει στον κόσμο του κινηματογράφου.



1341 frames of love and war - 1341 καρέ έρωτα και πολέμου
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 89'

Η περίληψη:
Ο Ισραηλινός φωτογράφος Micha Bar-Am, διάσημος πολεμικός ανταποκριτής, περιγράφει τη μακρόχρονη, διακεκριμένη καριέρα του.



Tori et Lokita - Τόρι και Λοκίτα
Δραματική
Διάρκεια: 88'

Η περίληψη:
Η έφηβη Lokita κι ο μικρός Tori είναι Αφρικανοί μετανάστες, οι οποίοι φτάνουν στο Βέλγιο και καταλήγουν σε μια δομή ασυνόδευτων προσφύγων. Παγιδευμένοι από λαθρεμπόρους, πρέπει παράλληλα να πείσουν τις αρχές πως είναι αδέλφια, αλλιώς η Lokita κινδυνεύει με απέλαση.



Crai nou - Μπλε φεγγάρι
Δραματική
Διάρκεια: 85'

Η περίληψη:
Η Irina προσπαθεί με κάθε τρόπο να φύγει για σπουδές στο Βουκουρέστι, μακριά από τον οικογενειακό κλοιό που την κάνει να ασφυκτιά. Μια σύντομη και περιπετειώδης ερωτική σχέση, όμως, θα περιπλέξει τα συναισθήματα και τη συμπεριφορά της.



Titanic (3D) - Τιτανικός (3D)
Περιπέτεια
Διάρκεια: 194'

Η περίληψη:
Η εκατοντάχρονη Rose, επιζήσασα του «Τιτανικού», διηγείται την ιστορία της πάνω στο θρυλικό υπερωκεάνιο, το οποίο απέπλευσε στις 10 Απριλίου του 1912 από το Σαουθάμπτον και δεν έφτασε ποτέ στη Νέα Υόρκη.