Το βιβλιοπωλείο ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν σε μια εκδήλωση για υποψήφιους και νέους γονείς με αφορμή το βιβλίο της Περσεφόνης Παπαδοπούλου


τη Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023, στις 18.00μ.μ., στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας (Έλλης 8).

Τι είναι καλό να τρώω τώρα που είμαι έγκυος; Πρέπει να θηλάσω; Μήπως δεν έχω αρκετό γάλα; Με ποιες στερεές τροφές να ξεκινήσω και πότε; Μπορώ να δώσω στο παιδί μου finger food; Πώς θα επηρεάσω τις γευστικές και διατροφικές του προτιμήσεις; Τι να κάνω για να μην εμφανίσει πρόβλημα παχυσαρκίας;

Η κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος και συγγραφέας του βιβλίου Περσεφόνη Παπαδοπούλου συζητά με τη διατροφολόγο Ξένια Παπαναστασίου για τη διατροφή κατά την εγκυμοσύνη και τα πρώτα χρόνια της ζωής ενός παιδιού, μια περίοδο κατά την οποία τίθενται οι βάσεις για την υιοθέτηση σωστών διατροφικών συνηθειών.

Στο τέλος της εκδήλωσης η συγγραφέας θα απαντήσει σε ερωτήσεις και απορίες του κοινού. To βιβλίο θα προλογίσει ο διαιτολόγος-διατροφολόγος Τόπης Αθανάσιος.

Ο Οδηγός διατροφής για εγκύους βρέφη και μικρά παιδιά είναι ένα βιβλίο με αναλυτικές και σαφείς πληροφορίες για την εγκυμοσύνη, τον θηλασμό, την τεχνητή βρεφική διατροφή, την ανταποκρινόμενη σίτιση τόσο στα βρέφη όσο και στα νήπια, αλλά και τη συμπληρωματική διατροφή-απογαλακτισμό.
____________________________________________________________________________________

Το βιβλιοπωλείο ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟΝ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν σε μια εκδήλωση για υποψήφιους και νέους γονείς με αφορμή το βιβλίο της Περσεφόνης Παπαδοπούλου


την Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023, στις 19.00μ.μ., στο café Lobby (Μεγάλου Αλεξάνδρου 3), στα Γρεβενά, απέναντι από το βιβλιοπωλείο ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟΝ.

Στο τέλος της εκδήλωσης η συγγραφέας θα απαντήσει σε ερωτήσεις και απορίες του κοινού. To βιβλίο θα προλογίσει η διαιτολόγος-διατροφολόγος Σοφία Μπάμπου.
____________________________________________________________________________________

Το βιβλιοπωλείο ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν σε μια εκδήλωση για υποψήφιους και νέους γονείς με αφορμή το βιβλίο της Περσεφόνης Παπαδοπούλου


την Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023, στις 19.00μ.μ., στο café-bar Μπλε ελάφι (Παύλου Μελά 42, Κοζάνη).

Η κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος και συγγραφέας του βιβλίου Περσεφόνη Παπαδοπούλου συζητά με τη νηπιαγωγό Βιβή Νίκου για τη διατροφή κατά την εγκυμοσύνη και τα πρώτα χρόνια της ζωής ενός παιδιού, μια περίοδο κατά την οποία τίθενται οι βάσεις για την υιοθέτηση σωστών διατροφικών συνηθειών.

Στο τέλος της εκδήλωσης η συγγραφέας θα απαντήσει σε ερωτήσεις και απορίες του κοινού. To βιβλίο θα προλογίσει η διαιτολόγος-διατροφολόγος Ευσταθία Καλημέρη.
____________________________________________________________________________________

Το βιβλιοπωλείο READ A BOOK και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν σε μια εκδήλωση για υποψήφιους και νέους γονείς με αφορμή το βιβλίο της Περσεφόνης Παπαδοπούλου


την Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023, στις 19.00μ.μ., στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Νικολάου Σάββα 57, Ιωάννινα).

Η κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος και συγγραφέας του βιβλίου Περσεφόνη Παπαδοπούλου συζητά με τον συγγραφέα και ιδιοκτήτη του ΚΔΑΠ «Το σπιτάκι του γίγαντα» Νικόλαο Ντούγια για τη διατροφή κατά την εγκυμοσύνη και τα πρώτα χρόνια της ζωής ενός παιδιού, μια περίοδο κατά την οποία τίθενται οι βάσεις για την υιοθέτηση σωστών διατροφικών συνηθειών.

Στο τέλος της εκδήλωσης η συγγραφέας θα απαντήσει σε ερωτήσεις και απορίες του κοινού. To βιβλίο θα προλογίσει η διαιτολόγος-διατροφολόγος Σοφία Μπάμπου.
____________________________________________________________________________________

Το βιβλιοπωλείο ΜΑΡΝΕΡΗ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν σε μια εκδήλωση για υποψήφιους και νέους γονείς με αφορμή το βιβλίο της Περσεφόνης Παπαδοπούλου


τη Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023, στις 19.00μ.μ., στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών (Νίκου Νικολάου 20).

Η κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος και συγγραφέας του βιβλίου Περσεφόνη Παπαδοπούλου συζητά με την παιδίατρο Ιωάννα Φράγκου για τη διατροφή κατά την εγκυμοσύνη και τα πρώτα χρόνια της ζωής ενός παιδιού, μια περίοδο κατά την οποία τίθενται οι βάσεις για την υιοθέτηση σωστών διατροφικών συνηθειών.

Προλογίζει ο διαιτολόγος-διατροφολόγος Κωνσταντίνος Μητουσούδης.

Με την υποστήριξη του Συλλόγου Σερραίες Μανούλες, του Βρεφονηπιακού-Παιδικού Σταθμού-ΚΔΑΠ «Μαγικός Πλανήτης» και του καταστήματος ορθοπεδικών ειδών «Ρόντσης».