O IANOS και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Παντελή Καψή


την Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023, στις 19.00μ.μ., στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟS (Αριστοτέλους 7, Θεσσαλονίκη).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Σπύρος Βούγιας, συγγραφέας και Καθηγητής στον Τομέα Συγκοινωνιών του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΑΠΘ, ο Νίκος Μαραντζίδης, συγγραφέας και Kαθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, και ο δημοσιογράφος Σταύρος Τζίμας. Ο Παντελής Καψής θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού.

Ο Παντελής Καψής μελετά τα αίτια, τα λάθη και τις σπασμωδικές κινήσεις που οδήγησαν στην κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ και της Κεντροαριστεράς.
____________________________________________________________________________________


Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, το περιοδικό ΘΡΑΚΑ, το βιβλιοπωλείο ΚΑΛΤΣΑΣ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Βατόπουλου


την Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023, στις 19.00μ.μ., στη Λογοτεχνική Γωνία (Γαληνού & Φαρμακίδου, Λάρισα).

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο γιατρός και ποιητής Κώστας Λάνταβος. Ο Νίκος Βατόπουλος θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.

Η Αθήνα της Κατοχής μέσα από τα μάτια ενός παιδιού. Από τις εφηβικές περιπέτειες στο μεγάλο πεδίο της δημόσιας Ιστορίας. Ένα από τα σπάνια γραπτά τεκμήρια γραμμένα από παιδί ή έφηβο στα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του ’40.