Το βιβλιοπωλείο ΧΑΡΤΟΠΟΛΙΣ – ΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΕΛΗ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν να γνωρίσετε από κοντά τον δημοσιογράφο και συγγραφέα Παντελή Καψή το Σάββατο, 01 Απριλίου 2023, στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Λ. Κηφισίας & Δ. Βασιλείου 1, Ν. Ψυχικό).

Ο Παντελής Καψής σάς περιμένει από τις 11.00π.μ. για να συνομιλήσει μαζί σας και να σας υπογράψει το βιβλίο του


Ένα πολιτικό δοκίμιο που διερευνά τα λάθη και τις σπασμωδικές κινήσεις που οδήγησαν στην κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ και της Κεντροαριστεράς.
____________________________________________________________________________________


Το βιβλιοπωλείο ΣΒΟΥΡΑ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή το εικονογραφημένο βιβλίο της Ελένη Ανδρεάδη
το Σάββατο, 01 Απριλίου 2023, στις 12.00μ.μ., στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 1Α και Αιγαίου, έναντι στάση τραμ Αιγαίου).

Έλα κι εσύ στην ομάδα μικρών υπερηρώων που σώζουν τον πλανήτη! Μάθε γιατί ο πλανήτης μας είναι μοναδικός και σε χρειάζεται να τον προστατέψεις. Μάθε πώς να φτιάξεις την μπέρτα σου και ανάλαβε δράση για την Ομάδα Α, μέσα από βιωματικά παιχνίδια!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙ!
Για παιδιά από 4 ετών
____________________________________________________________________________________


Το βιβλιοπωλείο LIBER και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε επετειακή εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο της Άλκης Ζέη


το Σάββατο, 01 Απριλίου 2023, στις 12.00μ.μ., στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Ελπίδος 8), στην Αγία Παρασκευή.

Μέσα από τα μάτια του γάτου Μίσα, η θεατρο-παιδαγωγός Μαρία Τερζάκη αφηγείται την ξεκαρδιστική αλλά και ευαίσθητη ιστορία της Άλκης Ζέη, σταματώντας σε κομβικά σημεία για να εξερευνήσει μαζί με τα παιδιά όσα σπουδαία έχει να μας πει για το διαζύγιο, τη μοναξιά, τους παππούδες και τις γιαγιάδες, που καμιά φορά τους ξεχνάμε, αλλά και τη δύναμη της αγάπης.

Για παιδιά από 4 ετών
ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!