John Wick: Chapter 4 - John Wick: Κεφάλαιο 4
Περιπέτεια
Διάρκεια: 169'

Η περίληψη:
Ο δεινός εκτελεστής John Wick έρχεται αντιμέτωπος με έναν πρωτόγνωρο αντίπαλο αλλά και σχεδόν όλα τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης με το όνομα Υψηλή Τράπεζα, στην ύστατη προσπάθειά του να απελευθερωθεί από τα δεσμά του υποκόσμου.



Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό
Κωμωδία
Διάρκεια: 96'

Η περίληψη:
Τα Σούφρα της Κω έχουν αναστατωθεί επειδή η Πόπη, ιδιοκτήτρια μιας τοπικής καφετέριας, έχει αποφασίσει να παντρευτεί τον υπάλληλό της, έναν πολύ νεότερό της Γεωργιανό ονόματι Αρτέμη. Η αδερφή και τα παιδιά της, όμως, βάζουν σκοπό να αποτρέψουν με κάθε τρόπο αυτόν το γάμο.



Baradaran-E Leila - Η Λέιλα και τα αδέρφια της
Δραματική
Διάρκεια: 165'

Η περίληψη:
Στα σαράντα της, η Leila έχει περάσει όλη της τη ζωή φροντίζοντας τους γονείς και τα τέσσερα άνεργα αδέλφια της. Αν και είναι βουτηγμένοι όλοι στα χρέη, ο πατέρας τους σκοπεύει να δώσει τις αποταμιεύσεις του ως γαμήλιο δώρο ενός ανιψιού του, ελπίζοντας να κερδίσει την εύνοια του σογιού του. Η Leila, όμως, έχει το δικό της σχέδιο.



Utama - Utama, το σπίτι μας
Δραματική
Διάρκεια: 87'

Η περίληψη:
Στα ορεινά της Βολιβίας, ένα ηλικιωμένο ζευγάρι Κέτσουα ζει στη μέση μιας έρημης, χέρσας γης. Όταν μια ασυνήθιστα μακρά ξηρασία απειλεί τον τρόπο ζωής τους, ο Virginio και η Sisa αντιμετωπίζουν το δίλημμα να αντισταθούν ή να ηττηθούν από το αφιλόξενο περιβάλλον και να μετακομίσουν στην πόλη.



Die häschenschule - Der grosse eierklau - Τα αβγά και τα πασχάλια
Animation
Διάρκεια: 78'

Η περίληψη:
Η σχολή των κουνελιών-φυλάκων του πολύτιμου Χρυσού Αυγού αναστατώνεται, καθώς οι αλεπούδες και ο Leo, το πονηρό κουνέλι της πόλης, θέλουν να εξαλείψουν διά παντός το Πάσχα. Όλα τώρα πλέον εξαρτώνται από τον Max, την Emmi και έναν απρόσμενο σύμμαχο.



A good person - Μια απροσδόκητη σχέση
Δραματική
Διάρκεια: 129'

Η περίληψη:
Η ζωή της Allison, η οποία ήταν έτοιμη να παντρευτεί, αλλάζει άρδην ύστερα από ένα θανατηφόρο αυτοκινητικό δυστύχημα στο οποίο εκείνη οδηγούσε. Ένα χρόνο μετά, κι ενώ παλεύει με τον εθισμό της στα οπιοειδή, θα βρεθεί μπροστά στον Daniel, ο οποίος έχασε την κόρη του στη μοιραία σύγκρουση.



Los olvidados - Οι ξεχασμένοι
Τρόμου
Διάρκεια: 98'

Η περίληψη:
Μια παρέα νεαρών φτάνουν στο εγκαταλελειμμένο αργεντίνικο θέρετρο Επεκουέν, που έχει καταστραφεί από μια πλημμύρα 30 χρόνια πριν, για να γυρίσουν ένα ντοκιμαντέρ. Αντίθετα με ό,τι πιστεύουν, όμως, δεν είναι μόνοι τους ανάμεσα στα ερείπια, τα οποία αρχίζουν να αποκαλύπτονται καθώς τα νερά αποτραβιούνται.



Φαντάσματα της Επανάστασης
Σινεφίλ
Διάρκεια: 101'

Η περίληψη:
Ένας Έλληνας σκηνοθέτης βρίσκεται στην Τεργέστη, κινηματογραφώντας ένα ντοκιμαντέρ που ακολουθεί τα βήματα του Ρήγα Φεραίου στην Ευρώπη του Διαφωτισμού. Στη διάρκεια μιας επίσκεψής του στο ελληνορθόδοξο νεκροταφείο, μια ομάδα φαντασμάτων του 18ου αιώνα αποφασίζει να τον ακολουθήσει στην πόλη.

 
Ich bin dein mensch - Ο άντρας των ονείρων μου
Δραματική κομεντί
Διάρκεια: 108'

Η περίληψη:
Μια επιστήμονας δέχεται απρόθυμα να πάρει μέρος σε ένα πείραμα. Για τρεις εβδομάδες θα πρέπει να συγκατοικήσει με τον Tom, ένα ανθρωποειδές ρομπότ το οποίο είναι σχεδιασμένο για να ικανοποιεί κάθε της ανάγκη, και να αξιολογήσει τις «επιδόσεις» του.



Broken circle
Φαντασίας
Διάρκεια: 140'

Η περίληψη:
Η κόρη του βασιλιά Αγαμέμνονα Ηλέκτρα θέλει να ζήσει μια ανεξάρτητη ζωή, μακριά από τα πλούτη, τις ίντριγκες και τις ματαιοδοξίες του παλατιού. Ερωτεύεται έναν νεαρό βοσκό, αλλά τα πολιτικοστρατιωτικά συμφέροντα θα τη βάλουν στη θέση του εξιλαστήριου θύματος.