Saint Omer - Σεντ Ομέρ
Δραματική
Διάρκεια: 122'

Η περίληψη:
Μια συγγραφέας αρχίζει να αμφισβητεί τα «πιστεύω» της, καθώς παρακολουθεί τη δίκη μιας νεαρής αφρικανικής καταγωγής, η οποία κατηγορείται ως υπεύθυνη για το θάνατο της δεκαπέντε μηνών κόρης της.



Karaoke - Καραόκε
Κομεντί
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Η ζωή ενός μεσήλικου ζευγαριού αρχίζει να αλλάζει όταν γνωρίζει τον καινούργιο, πλούσιο και διάσημο ένοικο της πολυκατοικίας του.



Evil dead rise
Τρόμου
Διάρκεια: 97'

Η περίληψη:
Μια γυναίκα επισκέπτεται ύστερα από καιρό την αδερφή της και μητέρα τριών παιδιών, όταν ένας σεισμός απελευθερώνει ένα διαβολικό πνεύμα που απειλεί να τους κυριεύσει.



Beyond the wall - Πέρα από τον τοίχο
Δραματική
Διάρκεια: 126'

Η περίληψη:
Ο σχεδόν τυφλός Ali είναι έτοιμος να αυτοκτονήσει, όταν διαπιστώνει πως μια γυναίκα η οποία καταζητείται έχει καταφύγει στο διαμέρισμά του. Παρ’ όλο που η πολυκατοικία του είναι περικυκλωμένη από αστυνομικούς, αποφασίζει να την προστατεύσει με κάθε κόστος.



Σπασμένος ήχος
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 81'

Η περίληψη:
Η ιστορία του μπουζουκιού, έτσι όπως την αφηγούνται ερευνητές, συνθέτες και δεξιοτέχνες του οργάνου.



Les Trois Mousquetaires: D'Artagnan - Οι Τρεις Σωματοφύλακες: Ντ'Αρτανιάν
Περιπέτεια
Διάρκεια: 121'

Η περίληψη:
Από το Λούβρο μέχρι τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, από τις τρώγλες του Παρισιού μέχρι την πολιορκία της Λα Ροσέλ… σε ένα βασίλειο διχασμένο από τους θρησκευτικούς πολέμους και υπό την απειλή της εισβολής από την Αγγλία, μία χούφτα αντρών και γυναικών θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους και θα ενώσουν το πεπρωμένο τους με τη μοίρα της Γαλλίας.



Guy Ritchie's: The covenant - Άρρηκτος δεσμός
Περιπέτεια
Διάρκεια: 123'

Η περίληψη:
Προς το τέλος του πολέμου στο Αφγανιστάν, ο Αμερικανός λοχίας John Kinley και ο Αφγανός διερμηνέας του Ahmed πέφτουν σε ενέδρα. Ο πρώτος τραυματίζεται και ο δεύτερος πρέπει να τον κουβαλήσει για περισσότερα από 100 χιλιόμετρα σε εχθρικό έδαφος μέχρι να επιστρέψουν στη βάση τους.



Ο γάμος στο Αφρίν
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 84'

Η περίληψη:
Με αφορμή το βίντεο ενός γάμου στο Αφρίν, 28 χρόνια πριν, ο Κούρδος ποιητής Μερουάν Μπερεκάτ μάς ξεναγεί στα ερείπια της πόλης του.