Το βιβλιοπωλείο Free thinking zone και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου σας προσκαλούν σε μια συζήτηση με αφορμή το νέο βιβλίο της Ζέφης Κόλια
το Σάββατο, 22 Απριλίου 2023, στη 13:30μ.μ., στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Σκουφά 64, Κολωνάκι).

Μια ανοιχτή συζήτηση με τη Ζέφη Κόλια και την επικεφαλής του κύκλου Women in Fashion Ιndustry Eυστρατία Καφεσάκη, για τη μόδα, τη λογοτεχνία, τη φιλοσοφία. Συντονίζει η δημοσιογράφος της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ Έφη Φαλίδα.

Ένα βιβλίο για τις πρωτοπορίες, τους μόδιστρους, τις υποκουλτούρες, τα κινήματα και τις μόδες του δρόμου που διαμόρφωσαν την ενδυματολογική αισθητική του 20ού αιώνα.
____________________________________________________________________________________


Το βιβλιοπωλείο ΧΑΡΤΟΠΟΛΙΣ – ΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΕΛΗ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν να γνωρίσετε από κοντά τον συγγραφέα Δημήτρη Στεφανάκη το Σάββατο, 22 Απριλίου 2023 στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Λ. Κηφισίας & Δ. Βασιλείου 1, Ν. Ψυχικό).

Ο Δημήτρης Στεφανάκης σάς περιμένει από τις 12.00μ.μ. για να συνομιλήσει μαζί σας και να σας υπογράψει το νέο του μυθιστόρημα


Ζωές που στροβιλίζονται στη δίνη κοσμοϊστορικών γεγονότων. Έρωτας, θάνατος, μικρές χαρές, συμφορές στο μάτι του κυκλώνα της Μεγάλης Ιστορίας.