Indiana Jones and the dial of destiny - Ο Indiana Jones και ο δίσκος του πεπρωμένου
Περιπέτεια
Διάρκεια: 154'

Η περίληψη:
Το 1969, ο καθηγητής αρχαιολογίας Indiana Jones είναι έτοιμος για συνταξιοδότηση, αλλά η κόρη ενός παλιού του φίλου, ο Μηχανισμός των Αντικυθήρων και ένας ναζί επιστήμονας που συνεργάζεται στο αμερικανικό διαστημικό πρόγραμμα τον βάζουν σε μια τελευταία, επικίνδυνη περιπέτεια.



Petite fleur - Μικρό λουλούδι
Κωμωδία
Διάρκεια: 98'

Η περίληψη:
Ο José και η Lucie ζουν στην Οβέρν με τη νεογέννητη κόρη τους. Όταν εκείνος απολύεται κι εκείνη αναγκάζεται να πιάσει δουλειά, η σχέση τους αρχίζει να αλλάζει, θα δοκιμαστεί όμως πραγματικά όταν η Lucie θα ζητήσει βοήθεια από έναν εναλλακτικό ψυχολόγο κι ο José θα χτυπήσει το κουδούνι του γείτονά τους.



Reality
Δραματική
Διάρκεια: 83'

Η περίληψη:
Στις 3 Ιουνίου 2017, δύο πράκτορες του FBI συναντούν έξω από το σπίτι της τη Reality Winner, μεταφράστρια φαρσί σε κυβερνητική υπηρεσία, και την πληροφορούν πως έχουν ένταλμα έρευνας. Ενώ συνάδελφοί τους αρχίζουν να ψάχνουν όλα τα υπάρχοντά της, οι δύο πράκτορες ξεκινούν μαζί της μια χαλαρή συζήτηση, η οποία εξελίσσεται σε μεθοδική ανάκριση.



Ruby Gillman, teenage Kraken - Ρούμπι: Ένα Κράκεν στην εφηβεία
Animation
Διάρκεια: 90'

Η περίληψη:
Οι προσπάθειες μιας έφηβης να κρύψει πως είναι ένα μυθικό κράκεν καταρρέουν ύστερα από ένα ατύχημα, το οποίο τη φέρνει αντιμέτωπη με την πραγματική ταυτότητά της, αλλά και με τις σχέσεις με την οικογένεια και τους φίλους της.