Ramona - Ραμόνα
Κομεντί
Διάρκεια: 80'

Η περίληψη:
Η Ramona, που φιλοδοξεί να γίνει ηθοποιός, γνωρίζει τον Bruno, ο οποίος την ερωτεύεται κεραυνοβόλα, αλλά εκείνη τον απορρίπτει. Την επομένη μέρα πηγαίνει σε μια οντισιόν ταινίας και διαπιστώνει έκπληκτη ότι ο Μπρούνο είναι ο σκηνοθέτης της.



Mission: Impossible. Dead reckoning (part one) - Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη εκδίκηση (μέρος πρώτο)
Περιπέτεια
Διάρκεια: 163'

Η περίληψη:
Όταν ο Ethan Hunt πληροφορείται πως η Ilsa Faust έχει στην κατοχή της ένα κομμάτι από ένα μυστικό όπλο που μπορεί να αλλάξει το μέλλον της ανθρωπότητας, δέχεται να την εντοπίσει πριν από τους διώκτες της. Για να βρει το υπόλοιπο όπλο, θα εμπλακεί σε μια περίπλοκη συνωμοσία, που θα τον φέρει αντιμέτωπο με ένα «φάντασμα» από το παρελθόν.



Les Cyclades - Δύο εισιτήρια για Κυκλάδες
Κωμωδία
Διάρκεια: 110'

Η περίληψη:
Δύο παιδικές φίλες που δεν έχουν επικοινωνήσει για χρόνια, ξαναβρίσκονται στα 45 τους και αποφασίζουν να πάνε μαζί διακοπές στην Αμοργό.



Richard the stork and the mystery of the great jewel - Ο Ρίκι ο πελαργός & το μυστήριο του χαμένου θησαυρού
Animation
Διάρκεια: 84'

Η περίληψη:
Ο Ρίκι, που πολύ θα ήθελε να είναι πελαργός, έχει αποδεχθεί τελικά τον εαυτό του ως… σπουργίτι. Παρ’ όλα αυτά, ενώ απολαμβάνει το χειμώνα σε μια μεγάλη λίμνη στην Αφρική, όταν μαθαίνει πως αυτή τη φορά δεν θα του επιτρέψουν να οδηγήσει ένα κοπάδι πελαργών προς το βορρά, θα ξεκινήσει θυμωμένος ένα ανεξάρτητο ταξίδι γεμάτο κινδύνους και περιπέτειες.