After everything - After 5: Όλα μετά
Δραματική
Διάρκεια: 93'

Η περίληψη:
Μετά το χωρισμό με την πραγματική αγάπη του, ο Hardin ταξιδεύει στην Πορτογαλία σε μια απόπειρα να διορθώσει τα λάθη της παλιάς συμπεριφοράς του.



Expend4bles - Οι αναλώσιμοι 4
Περιπέτεια
Διάρκεια: 103'

Η περίληψη:
Οι Barney και Christmas αναλαμβάνουν μια αποστολή προστασίας μερικών πυρηνικών πυροκροτητών, η οποία όμως θα εξελιχθεί με απολύτως απρόβλεπτο τρόπο. Προδομένοι, συντετριμμένοι και διχασμένοι, οι Αναλώσιμοι θα πρέπει τώρα να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να εκδικηθούν…



Carmen - Κάρμεν
Δραματική
Διάρκεια: 116'

Η περίληψη:
Προσπαθώντας να προστατεύσει μια παράνομη Μεξικάνα μετανάστρια, ένας πρώην πεζοναύτης σκοτώνει έναν συνοριακό φύλακα. Οι δυο τους τρέπονται σε φυγή και αναζητούν καταφύγιο σε ένα χορευτικό κλαμπ του Λος Άντζελες.



La chambre des merveilles - Το βιβλίο των θαυμάτων
Δραματική
Διάρκεια: 94'

Η περίληψη:
Όταν ο γιος της πέφτει σε κώμα ύστερα από ατύχημα, η Thelma βρίσκει μέσα στο ημερολόγιό του μια λίστα με τα δέκα πράγματα που θα ήθελε να κάνει πριν το τέλος του κόσμου και αρχίζει να τα πραγματοποιεί ένα προς ένα.



Mavka: The forest song - Μάβκα: Το ξωτικό του δάσους
Animation
Διάρκεια: 99'

Η περίληψη:
Η καλόκαρδη Mavka είναι ένα ξωτικό που ορίζεται νέος φύλακας του αιώνιου ουκρανικού δάσους. Αν και οι άνθρωποι θεωρούνται εχθροί του, εκείνη θα βοηθήσει τον νεαρό μουσικό Lucasνα βρει ένα μαγικό φίλτρο, αγνοώντας ότι αυτό είναι που ψάχνει η σατανική και αποφασισμένη για όλα Kylina.



Metronom - Ράδιο Μετρονόμ
Δραματική
Διάρκεια: 93'

Η περίληψη:
Στο Βουκουρέστι του 1972, η 17χρονη Ana και η παρέα της κάνουν πάρτι. Ακούνε ροκ μουσική, χορεύουν και αποφασίζουν να στείλουν ένα γράμμα στο «Metronom», το μουσικό πρόγραμμα που μεταδίδεται παράνομα από το Radio Free Europe στη Ρουμανία.



Γελώντας στο Αφγανιστάν
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 90'

Η περίληψη:
Ο Καρίμ Ασίρ είναι κωμικός ηθοποιός, γνωστός ως ο Αφγανός Τσάρλι Τσάπλιν. Όταν οι Ταλιμπάν εισβάλλουν στην Καμπούλ, η ζωή του απειλείται και προσπαθώντας να σωθεί φτάνει με την οικογένειά του στην Ελλάδα. Ξαναχτίζοντας μια καινούργια καριέρα, ονειρεύεται την επιστροφή του σε ένα ελεύθερο Αφγανιστάν.