Το περιοδικό ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, το βιβλιοπωλείο ΠΑΠΥΡΟΣ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Μάκη Καραγιάννη
την Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023, στις 19.00μ.μ., στο Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης (Ίωνος Δραγούμη 9-11).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Γιώργος Δελιόπουλος, ποιητής και συν-διευθυντής του λογοτεχνικού περιοδικού Καρυοθραύστις, και η δικηγόρος Ντόρα Τσικαρδάνη. Συντονίζει ο συγγραφέας και εκδότης του περιοδικού «Παρέμβαση» Βασίλης Καραγιάννης. Ο συγγραφέας θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.

Ο Μάκης Καραγιάννης αφηγείται τη βίαιη ενηλικίωση ενός νεαρού αντάρτη που ονειρευόταν την αλλαγή του κόσμου. Ένα παιχνίδι χωρίς όρια ανάμεσα στη δύναμη της θέλησης και τις παγίδες της Ιστορίας που μετατρέπουν τους πρωταγωνιστές του δράματος σε μια ασήμαντη χαρακιά στο άγριο σκηνικό της βορειοελλαδικής ενδοχώρας.
____________________________________________________________________________________
 

Τα καταστήματα ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν σε μια διαδραστική εκδήλωση για παιδιά με αφορμή τα βιβλία της Ελένης Ανδρεάδη από τη βραβευμένη σειρά


την Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023, στις 19.00μ.μ., στο κατάστημα ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ, στο Μοναστηράκι (Ερμού 87-89).

Τολμάς να γίνεις Πράκτορας του Πλανήτη και να αναλάβεις μια άκρως απόρρητη αποστολή για να σώσεις τον κόσμο; Αν είσαι τολμηρός/ή, έλα να εξιχνιάσουμε μαζί μυστηριώδεις υποθέσεις σε μια μυστική συνάντηση πρακτόρων, όπου τα πάντα μπορεί να συμβούν. Με τη βοήθεια των Πρακτόρων Ιάσονα, Μπεν, Μαρί Λουίζ και Ανίτας, θα καταφέρεις να σώσεις τον πλανήτη από τους κινδύνους που τον απειλούν.

Σχεδιασμός και εμψύχωση: Πράκτορες του Πλανήτη

Από 6 ετών
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ