Freelance - Ελεύθερος επαγγελματίας
Περιπέτεια
Διάρκεια: 108'

Η περίληψη:
Ένας πρώην κομάντο προσλαμβάνεται για να προστατέψει μια δημοσιογράφο η οποία ετοιμάζεται να πάρει συνέντευξη από ένα δικτάτορα. Την ώρα της συζήτησής τους, όμως, ξεσπά στρατιωτικό πραξικόπημα.



How to have sex
Δραματική
Διάρκεια: 98'

Η περίληψη:
Αμέσως μετά τις εισαγωγικές εξετάσεις τους, τρεις φίλες ταξιδεύουν για διακοπές στα Μάλια, όπου εκτός από τα πάρτι πρόκειται να βιώσουν και μια απότομη ενηλικίωση.



Ζάκρος
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 97'

Η περίληψη:
Στη Ζάκρο της ανατολικής Κρήτης, από τους μινωικούς χρόνους έως σήμερα οι Κρητικοί ακολουθούν αθόρυβα και σεμνά τους ίδιους κύκλους ζωής.



Talk to me - Μίλα μου
Τρόμου
Διάρκεια: 95'

Η περίληψη:
Όταν μια ομάδα φίλων ανακαλύπτει πώς να επικοινωνεί με τα πνεύματα νεκρών, χρησιμοποιώντας ένα ταριχευμένο χέρι, αποφασίζει να παίξει ξανά και ξανά το επικίνδυνο παιχνίδι. Μέχρι που ένας από αυτούς παραβιάζει τον κανόνα των 90 δευτερολέπτων και απελευθερώνει τρομακτικές υπερφυσικές δυνάμεις.



The marsh king's daughter - Η κόρη του βασιλιά του βάλτου
Θρίλερ
Διάρκεια: 108'

Η περίληψη:
Όταν ο επικίνδυνος πατέρας μιας νεαρής γυναίκας δραπετεύει από τη φυλακή και απειλεί τη ζωή της, εκείνη αναλαμβάνει βίαιη δράση για να προστατεύσει την οικογένειά της, αλλά και να πάρει εκδίκηση.



Fingernails
Δραματική
Διάρκεια: 103'

Η περίληψη:
Σε έναν κόσμο όπου ο έρωτας μπορεί να αποδειχθεί μέσω επιστημονικής εξέτασης, μια θετική στην αγάπη γυναίκα αρχίζει να έχει δεύτερες σκέψεις για την εγκυρότητα του τεστ, όταν αποκτά συναισθήματα για ένα συνάδελφό της.



Bastarden - Η Γη της Επαγγελίας
Δραματική
Διάρκεια: 127'

Η περίληψη:
Στη Δανία του 1755, ο μοναχικός και πεισματάρης λοχαγός Ludvig von Kahlen αποσπά την άδεια του βασιλιά για να καλλιεργήσει τον χερσότοπο της Γιουτλάνδης, με αντάλλαγμα έναν τίτλο ευγενείας. Αλλά θα βρει μπροστά του ανυπέρβλητα εμπόδια, από τον δριμύ χειμώνα έως τον σαδιστή γαιοκτήμονα Frederik De Schinkel.



Extraña forma de vida - Οι παράξενοι δρόμοι της ζωής

Γουέστερν
Διάρκεια: 31'

Η περίληψη:
Έπειτα από είκοσι πέντε χρόνια, ο Silva επισκέπτεται τον παλιό του φίλο και σερίφη πλέον Jake. Γιορτάζουν τη συνάντηση, περνούν το βράδυ μαζί, αλλά το επόμενο πρωί εκείνος θα αποκαλύψει στον εκπρόσωπο του νόμου τον πραγματικό λόγο της επανεμφάνισής του.



Trolls band together - Οι Ευχούληδες 3: Μαζί για πάντα
Animation
Διάρκεια: 92'

Η περίληψη:
Κάποτε μέλος του πετυχημένου, αλλά διαλυμένου πλέον boyband BroZone, ο Κλωνάρης έχει να δει πολλά χρόνια τα υπόλοιπα τέσσερα αδέλφια του. Όταν, όμως, μαθαίνει ότι ένα απ’ αυτά έχει απαχθεί από τους μοχθηρούς ποπ σταρ Βέλβετ και Βενίρ, ξεκινάει μαζί με την Πόπη την αναζήτηση της υπόλοιπης οικογένειάς του για να σώσουν όλοι μαζί τον αιχμάλωτο αδελφό τους.



Daliland
Δραματική
Διάρκεια: 97'

Η περίληψη:
Στη Νέα Υόρκη του 1974, ένας νεαρός υπάλληλος σε γκαλερί μπαίνει στον κύκλο του Salvador Dali, καθώς αυτός προετοιμάζεται για μια μεγάλη έκθεση ζωγραφικής.



Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre - Προετοιμασίες για να είμαστε μαζί άγνωστο για πόσο
Δραματική
Διάρκεια: 95'

Η περίληψη:
Η Márta είναι μια 40χρονη Ουγγαρέζα νευροχειρουργός η οποία δουλεύει στο Νιου Τζέρσεϊ. Εκεί συναντά έναν άντρα με τον οποίο δίνει ραντεβού στη Βουδαπέστη. Αυτός δεν εμφανίζεται και εκείνη αρχίζει να τον αναζητεί. Όταν τελικά τον βρίσκει, εκείνος δεν την αναγνωρίζει, κάτι που την πεισμώνει σε εμμονικό βαθμό.