Η διεθνής έκθεση «Us again/Encore nous - 7th Biennale internationale of Non Objective Art» διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και φιλοξενείται στο Potential Project στην Αθήνα, 02 έως 15 Νοεμβρίου 2023. Η καλλιτεχνική πρωτοβουλία RNOP -Reductive Non Objective Project, είναι μια διεθνής κοινότητα ομοϊδεατών εικαστικών, συλλεκτών, επιμελητών και όλων όσων αγαπούν την αφαιρετική τέχνη. Το RNOP συνδέει καλλιτέχνες από διάφορες περιοχές του κόσμου, διαμορφώνοντας μικρές κοινότητες σύγχρονων καλλιτεχνών, εμπνέοντας έναν διεθνή κύκλο δράσεων και συνομιλιών. Οι κύριοι εμπνευστές αυτής της κοινότητας είναι οι καλλιτέχνες, Roland Orepuk από τη Γαλλία και ο Αυστραλός θεωρητικός και εικαστικός Billy Grunner. O Billy Grunner και το "West Projects” σαν μέλος αυτής της συνεργασίας πραγματοποιούν κάθε φορά δορυφορικές δράσεις σε όλο τον κόσμο. Έτσι, όλες οι δράσεις, οι εκθέσεις και οι καλλιτεχνικές ομάδες συνδέονται με το διεθνές ανεξάρτητο πρόγραμμα της biennale, μοναδικό στον σημερινό κόσμο. Αυτή τη χρονιά η πρόσκληση στάλθηκε και στην Ελλάδα, στην εικαστικό, Κλεοπάτρα Μουρσελά. Οι επιμελητές της έκθεσης για την Αθήνα, έχουν ως στόχο να παρουσιάσουν το έργο καλλιτεχνών από την Ελλάδα, την Τουρκία, τη Γερμανία και άλλες χώρες, δημιουργώντας μια μοναδική σύνθεση. Ενώ, παράλληλα εγκαινιάζεται μια νέα διεθνής συνεργασία, συμβάλλοντας έτσι στον ευρύ κύκλο δράσεων και συνομιλιών. Οι καλλιτέχνες παρουσιάζουν έργα που ενσωματώνουν την αφαιρετική έκφραση, εξερευνώντας γεωμετρικές σχέσεις με τα χρώματα, την αφαιρετική φόρμα και τη σύνδεση με τον τόπο και την πνευματικότητα.
Παράλληλες δράσεις λαμβάνουν χώρα για αυτήν την διοργάνωση σε μέρη του κόσμου όπως στη Γκρενόμπλ της Γαλλίας, στο Μπρίσμπεϊν στην Αυστραλία, στο Σέφιλντ στη Μεγάλη Βρετανία, στο Κίεβο στην Ουκρανία, στο Ντέιτον στο Οχάιο και στην Αθήνα, Ελλάδα.
Επιμελητές για την διοργάνωση της έκθεσης είναι η εικαστικός Κλεοπάτρα Μουρσελά, η θεωρητικός και Ιστορικός Τέχνης Χαρά Δημητροπούλου και ο εικαστικός Rene Van Den Bos.

Συμμετέχουν: Erdem Kücükköroglu (TR) Munira Naqui (BD), Wahida Azhari (DE), Kleopatra Moursela (EL), Ioannis Skaltsas (EL), Dimosthenis Avramidis (EL),Vasso Gavaisse (EL), Trisha Kanellopoulos (DE), Rene Van den Bos (NL), Ivo Ringe (DE), Ioannis Lassithiotakis (EL), Luc Hoekx (BE), Selin Yagmur Sönmez (TR), Jan Handel (AU)

Εγκαίνια: 02/11/2023 και ώρα 19:00μ.μ. 
Ώρες έκθεσης: Καθημερινά (εκτός Δευτέρας) 17:00μ.μ.-21:00μ.μ.. Σάββατο: 12:00μ.μ. -17:00μ.μ.