The last rifleman - Ο τελευταίος στρατιώτης
Δραματική
Διάρκεια: 95'

Η περίληψη:
Ένας 92χρονος βετεράνος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου το σκάει από το γηροκομείο του στην Βόρειο Ιρλανδία και ξεκινάει ένα περιπετειώδες ταξίδι μέχρι τις γαλλικές ακτές για να παραβρεθεί στην 75η επέτειο της απόβασης στη Νορμανδία.



Thanksgiving
Τρόμου
Διάρκεια: 106'

Η περίληψη:
Ένας μυστηριώδης κατά συρροή δολοφόνος τρομοκρατεί τους κατοίκους της Μασαχουσέτης το βράδυ της Black Friday, σε ένα μανιακό σερί που αρχικά δείχνει να έχει τυχαία θύματα. Ωστόσο, σταδιακά αποκαλύπτεται πως αυτός ο μπαμπούλας, ο οποιός έχει εμπνευστεί από τη Μέρα των Ευχαριστιών, εκτελεί ένα πιο περίπλοκο διαβολικό σχέδιο.



Maestro - Ο μαέστρος
Δραματική
Διάρκεια: 129'

Η περίληψη:
H λαμπρή καλλιτεχνική καριέρα και η ταραχώδης προσωπική ζωή του διάσημου συνθέτη και διευθυντή ορχήστρας Leonard Bernstein.



Gaza
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 92'

Η περίληψη:
Η σκληρή καθημερινότητα της Λωρίδας της Γάζας, στην οποία ζουν υπό περιορισμό σχεδόν δύο εκατομμύρια Παλαιστίνιοι.



The old oak - Η τελευταία παμπ
Δραματική
Διάρκεια: 113'

Η περίληψη:
Σε μια κωμόπολη της βορειοανατολικής Αγγλίας, ο ιδιοκτήτης της τελευταίας παμπ, ο οποίος αγωνίζεται να την κρατήσει ανοιχτή, πιάνει μια απρόσμενη φιλία με μια νεαρή πρόσφυγα από τη Συρία.



Migration - Ένα ταξίδι για πάπιες
Animation
Διάρκεια: 83'

Η περίληψη:
Μια παπιο-οικογένεια καταφέρνει να πείσει τον υπερπροστατευτικό πατέρα να εγκαταλείψουν το ασφαλές σπιτικό τους για να ταξιδέψουν στον Νότο για διακοπές, αγνοώντας ωστόσο ότι τους περιμένει μια περιπετειώδης οδύσσεια.



Love life - Αγάπη, ζωή
Δραματική
Διάρκεια: 123'

Η περίληψη:
Η Taeko, ο σύζυγός της Jirô και ο γιος της Keita ζουν μια ήσυχη ζωή. Ένα τραγικό γεγονός θα φέρει τον πατέρα του αγοριού στη ζωή τους, με την Taeko να αναλαμβάνει να βοηθήσει αυτόν τον άστεγο και κωφό άντρα να αντιμετωπίσει την απώλεια και την ενοχή.