Aquaman and the Lost Kingdom - Aquaman: Το χαμένο Βασίλειο
Περιπέτεια
Διάρκεια: 115'

Η περίληψη:

Ο Aquaman προσπαθεί να ισορροπήσει τις οικογενειακές με τις βασιλικές υποχρεώσεις, καθώς ένας νέος μοχθηρός εχθρός απειλεί να αφανίσει εκείνον και την Ατλαντίδα.



Η περιπέτεια του βλέμματος
Σινεφίλ
Διάρκεια: 75'

Η περίληψη:
Ένας αναστοχασμος του σκηνοθέτη Δημήτρη Αθανίτη πάνω στον κινηματογράφο μέσα από στιγμιότυπα της φιλμογραφίας του.



Los delincuentes - Οι παραβατική
Δραματική
Διάρκεια: 189'

Η περίληψη:
Ο υπάλληλος μιας τράπεζας αποφασίζει να κλέψει το θησαυροφυλάκιο, να παραδοθεί στις αρχές και όταν αποφυλακιστεί να απολαύσει τη λεία του. Θα αντέξει, όμως, ο συνάδελφος και συνεργάτης του να φυλάξει τη λεία όσο εκείνος βρίσκεται στη φυλακή;



Katak: The brave beluga - Κατάκ: Η γενναία φάλαινα
Animation
Διάρκεια: 82'

Η περίληψη:
Ένα μικρό φαλαινάκι, θέλοντας να αποδείξει ότι έχει μεγαλώσει, ξεκινά ένα επικίνδυνο ταξίδι με σκοπό να πραγματοποιήσει την τελευταία επιθυμία της γιαγιάς του.



The survival of kindness - Η επιβίωση της ευγένειας
Σινεφίλ
Διάρκεια: 95'

Η περίληψη:
Μια ανώνυμη μαύρη γυναίκα, η οποία έχει μόλις δραπετεύσει από ένα κελί στη μέση της ερήμου όπου είχε εγκαταλειφθεί για άγνωστο λόγο, αρχίζει να κατευθύνεται προς την πόλη, αγνοώντας ότι και εκεί την περιμένουν νέες μορφές αιχμαλωσίας.



Καπετάν Μιχάλης
Δραματική
Διάρκεια: 152'

Η περίληψη:
Στην τουρκοκρατούμενη Κρήτη του 1889, που βρίσκεται σε επαναστατικό αναβρασμό, ο αγωνιστής καπετάν Μιχάλης είναι αποφασισμένος να πολεμήσει με κάθε κόστος μέχρι την απελευθέρωση του νησιού. Ξαφνικά, όμως, βιώνει μια πρωτόγνωρη εσωτερική πάλη, όταν αποκτά συναισθήματα για τη γυναίκα του αδελφοποιητού του από την Τουρκία.