Priscilla
Δραματική
Διάρκεια: 113'

Η περίληψη:
Όταν η δεκατετράχρονη Priscilla γνωρίζει τον ήδη διάσημο Elvis Presley, δεν φαντάζεται ότι πριν καλά καλά το καταλάβει θα τον ερωτευτεί και θα μοιραστεί μια ταραχώδη σχέση με το βασιλιά του ροκ εντ ρολ.



Animal
Δραματική
Διάρκεια: 11'

Η περίληψη:
Η Kalia είναι επικεφαλής μιας ομάδας ανιματέρ που δουλεύουν σε ένα all-inclusive ξενοδοχείο. Η τουριστική σεζόν έχει μόλις ξεκινήσει, η πίεση καθημερινά μεγαλώνει κι εκείνη, καθώς προσπαθεί να ισορροπήσει την προσωπική της μοναξιά με την επαγγελματική της ευσυνειδησία, θα γίνει φίλη με τη νεαρή, πρωτόβγαλτη συνάδελφό της Eva.



The iron claw - Σιδερένια γροθιά
Δραματική
Διάρκεια: 132'

Η περίληψη:
Η οικογένεια Von Erich έγραψε τη δική της ιστορία στην επαγγελματική πάλη κατά τη δεκαετία του ’80, το τίμημα για τα μέλη της, όμως, αποδείχτηκε τραγικά αβάσταχτο.



Η Αφρίν στον καιρό της πλημμύρας
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 92'

Η περίληψη:
Ο ποταμός Μπραμαπούτρα πλημμυρίζει για ακόμα μία φορά, και η 12χρονη ορφανή Αφρίν ξεκινάει μόνη της ένα περιπετειώδες ταξίδι μέχρι την πρωτεύουσα του Μπαγκλαντές Ντάκα σε αναζήτηση του πατέρα της.



Maya the bee 3: The golden orb - Μάγια η μέλισσα: Η χρυσή σφαίρα
Animation
Διάρκεια: 88'

Η περίληψη:
Ενάντια στους αυστηρούς νόμους της κυψέλης, η ξεροκέφαλη μέλισσα Μάγια και ο καλύτερός της φίλος Γουίλι μπλέκουν σε μια απίστευτη περιπέτεια όταν αποφασίζουν να προστατέψουν μια νεογέννητη πριγκίπισσα των μυρμηγκιών από τον κακόβουλο βασιλιά των σκαθαριών.



Anyone but you - Λατρεύω να σε μισώ
Ρομαντική κωμωδία
Διάρκεια: 103'

Η περίληψη:
Μετά από μια παθιασμένη νύχτα, η Bea και ο Ben χωρίζουν από παρεξήγηση. Λίγους μήνες μετά, όμως, θα συναντηθούν σε ένα γάμο στο Σίδνεϊ, ανίκανοι να αποφασίσουν αν αγαπούν ή μισούν ο ένας τον άλλον.