Dune: Part Two - Dune: Μέρος Δεύτερο
Επιστημονικής φαντασίας
Διάρκεια: 166'

Η περίληψη:
Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των Φρέμεν, ο Paul Atreides πρέπει τώρα να τους αποδείξει πως είναι ο Μουάντ’Ντιμπ, ο εκλεκτός που θα ελευθερώσει τον πλανήτη Αράκις από τους Χαρκόνεν. Κι εκείνοι, όμως, ετοιμάζουν τη μεγάλη τους αντεπίθεση.



Passages - Περάσματα
Δραματική
Διάρκεια: 91'

Η περίληψη:
Η ζωή του σκηνοθέτη Tomas και του γραφίστα Martin, οι οποίοι είναι παντρεμένοι μεταξύ τους, θα αναστατωθεί από την παρουσία της Agathe, μιας καθηγήτριας με την οποία ο πρώτος κάνει παράλληλη σχέση.



Joika - Πρίμα μπαλαρίνα
Δραματική
Διάρκεια: 110'

Η περίληψη:
Στα 15 της χρόνια, η Joy Womack είναι η πρώτη Αμερικάνα χορεύτρια που γίνεται δεκτή στην ακαδημία των Μπολσόι. Μετακομίζει στη Μόσχα γεμάτη όνειρα, η πραγματικότητα την οποία θα συναντήσει εκεί, όμως, θα είναι αδυσώπητα σκληρή και ανταγωνιστική.



The breaking ice - Ο πάγος που καίει
Δραματική
Διάρκεια: 97'

Η περίληψη:
Στη χειμωνιάτικη Γιαντζί, μια μεθοριακή πόλη στη βορειοανατολική Κίνα, ο νεαρός Li Haofeng θα γνωρίσει την ξεναγό Nana και το φίλο της Han Xiao. Θα περάσουν μαζί μερικές ξένοιαστες μέρες, προτού επιστρέψουν σε μια καθημερινότητα που τους αγχώνει και τους φοβίζει.



Une femme de notre temps - Μια γυναίκα
Θρίλερ
Διάρκεια: 92'

Η περίληψη:
Η Juliane είναι Παριζιάνα αστυνομικός και ταυτόχρονα επιτυχημένη συγγραφέας μυθιστορημάτων. Όταν αρχίζει να υποψιάζεται πως ο άντρας της ζει διπλή ζωή, αποφασίζει να τον παρακολουθήσει για να βρεθεί σύντομα μπροστά σε μια σειρά από εκπλήξεις.



Άκουσέ με - Listen
Δραματική
Διάρκεια: 108'

Η περίληψη:
Οικονομικές δυσκολίες αναγκάζουν την έφηβη Βαλμίρα να αφήσει το σχολείο κωφών στην Αθήνα και να επιστρέψει στο νησί του πατέρα της, όπου βρίσκεται αντιμέτωπη με την περιθωριοποίηση και την αδιαφορία.



Inspector Sun y la maldición de la Viuda Negra - Οι περιπέτειες του Επιθεωρητή Σαν
Animation
Διάρκεια: 88'

Η περίληψη:
Πετώντας από τη Σαγκάη για το Σαν Φρανσίσκο, ο επιθεωρητής Σαν, μια πολυμήχανη αράχνη, καλείται να λύσει το γρίφο της δολοφονίας ενός πλούσιου επιχειρηματία.