Godzilla x Kong: The new Empire - Γκοτζίλα x Κονγκ: Η τελευταία Αυτοκρατορία
Περιπέτεια
Διάρκεια: 115'

Η περίληψη:
Η επική μάχη συνεχίζεται! Το κινηματογραφικό Monsterverse της Legendary Pictures βαδίζει στα ίχνη της εκρηκτικής αναμέτρησης του "Godzilla vs Kong" με μία νέα περιπέτεια που φέρνει τον παντοδύναμο Kong και τον τρομαχτικό Godzilla αντιμέτωπους με μία κολοσσιαία, ανεξερεύνητη απειλή κρυμμένη μέσα στον κόσμο μας, που βάζει σε κίνδυνο την ύπαρξη τους και τη δική μας. Η νέα ταινία εξερευνά την προέλευση και την ιστορία αυτών των Τιτάνων, καθώς και τα μυστήρια της Νήσου του Κρανίου και πέραν αυτής, ενώ αποκαλύπτει τη μυθική μάχη που σφυρηλάτησε αυτά τα εκπληκτικά όντα και τα έφερε κοντά στην ανθρωπότητα για πάντα.



Baghead - Baghead: Η μάγισσα των νεκρών
Τρόμου
Διάρκεια: 94'

Η περίληψη:
Μετά το θάνατο του πατέρα της, μια γυναίκα κληρονομεί την ερειπωμένη παμπ του η οποία έχει στοιχειωθεί απο μια οντότητα που κατοικεί στο υπόγειό της και έχει την ικανότητα να παίρνει τη μορφή νεκρών. Τότε η ηρωίδα αποφασίζει να το εκμεταλλευτεί και έναντι αμοιβής επιτρέπει σε πελάτες να έρθουν σε επαφή με το στοιχειό ώστε να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους. Ωστόσο η ιδέα οδηγεί σύντομα σε τρομακτικές συνέπειες.



La Chimera - Η Χίμαιρα
Δραματική
Διάρκεια: 130'

Η περίληψη:
Ο Βρετανός αρχαιολόγος Arthur επανασυνδέεται με μια ομάδα Ιταλών τυμβωρύχων, οι οποίοι λεηλατούν ετρουσκικούς τάφους. Εκείνοι αναζητούν οτιδήποτε πολύτιμο μπορεί να πουληθεί σε αρχαιοκάπηλους, ενώ εκείνος έχει στο νου του την Μπενιαμίνα, τον μεγάλο, χαμένο έρωτά του, τον οποίο θέλει να συναντήσει ξανά στον κάτω κόσμο.



Dolls of Dresden
Δραματική
Διάρκεια: 98'

Η περίληψη:
Η νέα δημοσιογράφος Anna γνωρίζει την αντισυμβατική εικαστικό Lophilia, η οποία την εντυπωσιάζει με την τέχνη της και τον απελευθερωμένο τρόπο ζωής της. Μεταξύ τους θα ξεκινήσει μια παθιασμένη σχέση, η οποία θα κρύβει και για τις δυο τους μια σειρά από εκπλήξεις.



Αδέσποτα κορμιά
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 109'

Η περίληψη:
Η Μαλτέζα Ρόμπιν είναι έγκυος, αλλά δεν θέλει να γίνει μητέρα. Η Ιταλίδα Κατερίνα θέλει, αλλά δεν μπορεί. H Ελληνίδα Κική θέλει απλώς να πεθάνει με αξιοπρέπεια. Αλλά η άμβλωση, η εξωσωματική γονιμοποίηση και η ευθανασία, αντίστοιχα, δεν είναι νόμιμες στις χώρες τους.



Rapito - Το αγόρι του Θεού
Δραματική
Διάρκεια: 134'

Η περίληψη:
Στην Μπολόνια του 1858 και μετά τη μαρτυρία μιας υπηρέτριας πως ο εφτάχρονος Εβραίος Edgardo Mortara έχει βαπτιστεί κρυφά χριστιανός όταν ήταν μωρό, οι στρατιώτες του Πάπα τον απάγουν και τον μεταφέρουν στο Βατικανό για να ανατραφεί ως σωστός καθολικός.



Race for glory - Αγώνας για τη δόξα
Περιπέτεια
Διάρκεια: 109'

Η περίληψη:
Το 1983 και έπειτα από μια αποτυχημένη χρονιά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι, ο επικεφαλής της Lancia Cesare Fiorio πρέπει να βρει τρόπο να κάνει την ομάδα του ανταγωνιστική. Πώς, όμως, θα ξεπεράσει την εξελιγμένη τετρακίνηση της ανίκητης Audi;