Η Ελληνοαμερικανική Ένωση σε συνεργασία με την Moments Collective παρουσιάζει έκθεση αφιερωμένη στις βραβευμένες φωτογραφίες του πρώτου παγκόσμιου διαγωνισμού που διενήργησε. Την έκθεση, στην οποία συμμετέχουν 190 φωτογράφοι από 39 χώρες, επιμελούνται η Δώρα Λαβαζού, επιμελήτρια και γκαλερίστα, και η Υπατία Κορνάρου, επιμελήτρια και φωτογράφος.

Τα εγκαίνια πραγματοποιούνται τη Δευτέρα, 03 Ιουνίου, στις 19:30μ.μ., στις Γκαλερί της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης. Η έκθεση διαρκεί μέχρι και τις 23 Ιουνίου 2024.

Η συνεπιμελήτρια της έκθεσης, Δώρα Λαβαζού, σημειώνει: «Με την πεποίθηση πως η Τέχνη της Φωτογραφίας προάγει τον πολιτισμό και τη διαφορετικότητα, η συνύπαρξη και η συνδημιουργικότητα τοποθετούνται στη βάση του αξιακού κώδικα των Moments Collective. Τάσεις και επιρροές από κινήματα της Τέχνης της Φωτογραφίας χαρακτηρίζουν την έκθεση και αποπνέουν έναν αέρα ελευθερίας και διαφορετικών οπτικών αντιλήψεων. Μία οπτική, πολιτιστική ανθρωπολογία».

Μέγας Χορηγός η Fujifilm Hellas.
Η εκτύπωση του φωτογραφικού υλικού πραγματοποιήθηκε σε χαρτί Fujifilm DP II με την ευγενική χορηγία της Fujifilm Hellas.
Η Moments Collective ευχαριστεί θερμά τον κύριο Βαγγέλη Ψαθά, υπεύθυνο Τμήματος Επαγγελματικής Φωτογραφίας της Fujifilm Hellas και την Μπάρμπαρα Μαμάτη, υπεύθυνη του Marketing & Communications Division της Fujifilm Hellas για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους.
Οργάνωση Έκθεσης: Saeed Al-Sharbati (Mng. Director) - Τάσος Σπετσιέρης (Art Director).

Στα εγκαίνια θα απευθύνουν χαιρετισμούς ο ιδρυτής και διοργανωτής της έκθεσης Saeed Al-Sharbati, οι επιμελήτριές της Δώρα Λαβαζού και Υπατία Κορνάρου, και, τέλος, η Ιστορικός τέχνης, Υπ. διδάκτωρ φωτογραφίας, Παν/μιου Δυτικής Αττικής Μυρτώ Σταματοπούλου.